Propozycje poprawy jakości pracy na linii technologicznej w firmie cukierniczej

Library catalog
WSEiZ DIPLOMA
Download bibliographic description

Description

  • Author/supervisor:
    • SAWICKA, Agnieszka
    • LESZCZYŃSKA, A. promotor
  • Title: Propozycje poprawy jakości pracy na linii technologicznej w firmie cukierniczej
  • Place and date of defense: Warszawa WSEiZ 2004
  • Department and direction: Wydział Zarządzania, Kierunek: Zarządzanie i Marketing Specjalność: Zarządzanie przedsiębiorstwem
  • Physical description: 72 s. il. 30 cm
  • Thesis type: Praca dyplomowa

MARC

  • 001 a MOL828 n MOL828-3799
  • 002 b 1 f a
  • 100 1 SAWICKA, Agnieszka
  • 100 1 LESZCZYŃSKA, A. promotor
  • 200 a Propozycje poprawy jakości pracy na linii technologicznej w firmie cukierniczej
  • 201 f Agnieszka Sawicka, promotor A. Leszczyńska
  • 210 a Warszawa c WSEiZ d 2004
  • 215 a 72 s. b il. c 30 cm
  • 225 a Wydział Zarządzania x Kierunek: Zarządzanie i Marketing x Specjalność: Zarządzanie przedsiębiorstwem
  • 300 a Praca dyplomowa
  • 600 a Zarządzanie i Marketing 2004
  • 820 a 3799 b WZ/3799

Dublin Core

Copies

  • Signature: WZ/3799
  • Copy location: Czytelnia