Znaczenie żywności funkcjonalnej dla zdrowia człowieka i wykorzystanie jej przez konsumenta

Katalog
WSEiZ DYPLOM
Pobierz opis bibliograficzny

Opis

  • Autor/Promotor:
    • WÓJCIK, Klaudia Kamila
    • NIEDŹWIECKA-KĄCIK, D. promotor
  • Tytuł: Znaczenie żywności funkcjonalnej dla zdrowia człowieka i wykorzystanie jej przez konsumenta
  • Miejsce i data obrony: Warszawa WSEiZ 2012
  • Wydział i kierunek: Wydział Ekologii, Kierunek: Zdrowie Publiczne Specjalność: Zarządzanie ochroną zdrowia
  • Opis fizyczny: 50 s. il. 30 cm
  • Typ pracy: Praca dyplomowa

MARC

  • 001 a MOL828 n MOL828-8859
  • 002 b 1 f a
  • 100 1 WÓJCIK, Klaudia Kamila
  • 100 1 NIEDŹWIECKA-KĄCIK, D. promotor
  • 200 a Znaczenie żywności funkcjonalnej dla zdrowia człowieka i wykorzystanie jej przez konsumenta
  • 201 f Klaudia Kamila Wójcik, promotor D. Niedźwiecka-Kącik
  • 210 a Warszawa c WSEiZ d 2012
  • 215 a 50 s. b il. c 30 cm
  • 225 a Wydział Ekologii x Kierunek: Zdrowie Publiczne x Specjalność: Zarządzanie ochroną zdrowia
  • 300 a Praca dyplomowa
  • 600 a Zdrowie Publiczne 2012
  • 820 a 8859 b WE/1948

Dublin Core

Egzemplarze

  • Sygnatura: WE/1948
  • Lokalizacja egzemplarza: Czytelnia