Ocena technologii zakiszania buraka cukrowego pod kątem wykorzystania jako substratu do produkcji biogazu
Opis
- Autor/Promotor:
- PIOTROWSKA, Agata Małgorzata
- KUPCZYK, A. promotor
- Tytuł: Ocena technologii zakiszania buraka cukrowego pod kątem wykorzystania jako substratu do produkcji biogazu
- Miejsce i data obrony: Warszawa WSEiZ 2012
- Wydział i kierunek: Wydział Ekologii, Kierunek: Ochrona Środowiska Specjalność: Odnawialne źródła energii
- Opis fizyczny: 50 s. il. 30 cm
- Typ pracy: Praca dyplomowa
MARC
- 001 a MOL828 n MOL828-8874
- 002 b 1 f a
- 100 1 PIOTROWSKA, Agata Małgorzata
- 100 1 KUPCZYK, A. promotor
- 200 a Ocena technologii zakiszania buraka cukrowego pod kątem wykorzystania jako substratu do produkcji biogazu
- 201 f Agata Małgorzata Piotrowska, promotor A. Kupczyk
- 210 a Warszawa c WSEiZ d 2012
- 215 a 50 s. b il. c 30 cm
- 225 a Wydział Ekologii x Kierunek: Ochrona Środowiska x Specjalność: Odnawialne źródła energii
- 300 a Praca dyplomowa
- 600 a Ochrona Środowiska 2012
- 820 a 8874 b WE/1963
Dublin Core
Indeksy
- Autor (Twórca):
- Sygnatura: WE/1963
- Data: 2012
- Tytuł: Ocena technologii zakiszania buraka cukrowego pod kątem wykorzystania jako substratu do produkcji biogazu
- Miejsce wydania: Warszawa
- Słowa kluczowe: Ochrona Środowiska 2012
Egzemplarze
Aby móc wypożyczać musisz mieć założoną kartę czytelnika
- Sygnatura: WE/1963
- Lokalizacja egzemplarza: Czytelnia