Żywność modyfikowana genetycznie : korzyści i zagrożenia w opinii mieszkańców Warszawy
Opis
- Autor/Promotor:
- STĘPEL, Barbara Teresa
- TOMASZEWSKI, P. promotor
- Tytuł: Żywność modyfikowana genetycznie : korzyści i zagrożenia w opinii mieszkańców Warszawy
- Miejsce i data obrony: Warszawa WSEiZ 2014
- Wydział i kierunek: Wydział Ekologii, Kierunek: Zdrowie Publiczne Specjalność: Zarządzanie ochroną zdrowia
- Opis fizyczny: 50 s. il. 30 cm
- Typ pracy: Praca dyplomowa
MARC
- 001 a MOL828 n MOL828-10167
- 002 b 1 f a
- 100 1 STĘPEL, Barbara Teresa
- 100 1 TOMASZEWSKI, P. promotor
- 200 a Żywność modyfikowana genetycznie : korzyści i zagrożenia w opinii mieszkańców Warszawy
- 201 f Barbara Teresa Stępel, promotor P. Tomaszewski
- 210 a Warszawa c WSEiZ d 2014
- 215 a 50 s. b il. c 30 cm
- 225 a Wydział Ekologii x Kierunek: Zdrowie Publiczne x Specjalność: Zarządzanie ochroną zdrowia
- 300 a Praca dyplomowa
- 600 a Zdrowie Publiczne 2014
- 820 a 10167 b WE/2133
Dublin Core
Indeksy
- Autor (Twórca):
- Sygnatura: WE/2133
- Data: 2014
- Tytuł: Żywność modyfikowana genetycznie : korzyści i zagrożenia w opinii mieszkańców Warszawy
- Miejsce wydania: Warszawa
- Słowa kluczowe: Zdrowie Publiczne 2014
Egzemplarze
Aby móc wypożyczać musisz mieć założoną kartę czytelnika
- Sygnatura: WE/2133
- Lokalizacja egzemplarza: Czytelnia