Żywność modyfikowana genetycznie : korzyści i zagrożenia w opinii mieszkańców Warszawy

Katalog
WSEiZ DYPLOM
Pobierz opis bibliograficzny

Opis

  • Autor/Promotor:
    • STĘPEL, Barbara Teresa
    • TOMASZEWSKI, P. promotor
  • Tytuł: Żywność modyfikowana genetycznie : korzyści i zagrożenia w opinii mieszkańców Warszawy
  • Miejsce i data obrony: Warszawa WSEiZ 2014
  • Wydział i kierunek: Wydział Ekologii, Kierunek: Zdrowie Publiczne Specjalność: Zarządzanie ochroną zdrowia
  • Opis fizyczny: 50 s. il. 30 cm
  • Typ pracy: Praca dyplomowa

MARC

  • 001 a MOL828 n MOL828-10167
  • 002 b 1 f a
  • 100 1 STĘPEL, Barbara Teresa
  • 100 1 TOMASZEWSKI, P. promotor
  • 200 a Żywność modyfikowana genetycznie : korzyści i zagrożenia w opinii mieszkańców Warszawy
  • 201 f Barbara Teresa Stępel, promotor P. Tomaszewski
  • 210 a Warszawa c WSEiZ d 2014
  • 215 a 50 s. b il. c 30 cm
  • 225 a Wydział Ekologii x Kierunek: Zdrowie Publiczne x Specjalność: Zarządzanie ochroną zdrowia
  • 300 a Praca dyplomowa
  • 600 a Zdrowie Publiczne 2014
  • 820 a 10167 b WE/2133

Dublin Core

Egzemplarze

  • Sygnatura: WE/2133
  • Lokalizacja egzemplarza: Czytelnia