Organizacja obsługi konsumenta w przedsiębiorstwie prowadzącym działalność gastronomiczną w restauracji Legionowskiej

Katalog
WSEiZ DYPLOM
Pobierz opis bibliograficzny

Opis

  • Autor/Promotor:
    • JABŁOŃSKA, Wioletta Agnieszka
    • CETNER, J. promotor
  • Tytuł: Organizacja obsługi konsumenta w przedsiębiorstwie prowadzącym działalność gastronomiczną w restauracji Legionowskiej
  • Miejsce i data obrony: Warszawa WSEiZ 2013
  • Wydział i kierunek: Wydział Zarządzania, Kierunek: Zarządzanie Specjalność: Usługi gastronomiczne i dietetyka
  • Opis fizyczny: [3], 57, [17] s. il. 30 cm
  • Typ pracy: Praca dyplomowa

MARC

  • 001 a MOL828 n MOL828-10203
  • 002 b 1 f a
  • 100 1 JABŁOŃSKA, Wioletta Agnieszka
  • 100 1 CETNER, J. promotor
  • 200 a Organizacja obsługi konsumenta w przedsiębiorstwie prowadzącym działalność gastronomiczną w restauracji Legionowskiej
  • 201 f Wioletta Agnieszka Jabłońska, promotor J. Cetner
  • 210 a Warszawa c WSEiZ d 2013
  • 215 a [3], 57, [17] s. b il. c 30 cm
  • 225 a Wydział Zarządzania x Kierunek: Zarządzanie x Specjalność: Usługi gastronomiczne i dietetyka
  • 300 a Praca dyplomowa
  • 600 a Zarządzanie 2013
  • 820 a 10203 b WZ/5241

Dublin Core

Egzemplarze

  • Sygnatura: WZ/5241
  • Lokalizacja egzemplarza: Czytelnia