Żywność genetycznie modyfikowana

Katalog
WSEiZ DYPLOM
Pobierz opis bibliograficzny

Opis

  • Autor/Promotor:
    • GŁOWACKA, Marta
    • KUSIŃSKA, A. promotor
  • Tytuł: Żywność genetycznie modyfikowana
  • Miejsce i data obrony: Warszawa WSEiZ 2014
  • Wydział i kierunek: Wydział Zarządzania, Kierunek: Zarządzanie Specjalność: Usługi gastronomiczne i dietetyka
  • Opis fizyczny: [1], 57 s. il. 30 cm
  • Typ pracy: Praca dyplomowa

MARC

  • 001 a MOL828 n MOL828-10258
  • 002 b 1 f a
  • 100 1 GŁOWACKA, Marta
  • 100 1 KUSIŃSKA, A. promotor
  • 200 a Żywność genetycznie modyfikowana
  • 201 f Marta Głowacka, promotor A. Kusińska
  • 210 a Warszawa c WSEiZ d 2014
  • 215 a [1], 57 s. b il. c 30 cm
  • 225 a Wydział Zarządzania x Kierunek: Zarządzanie x Specjalność: Usługi gastronomiczne i dietetyka
  • 300 a Praca dyplomowa
  • 600 a Zarządzanie 2014
  • 820 a 10258 b WZ/5295

Dublin Core

Indeksy

Egzemplarze

  • Sygnatura: WZ/5295
  • Lokalizacja egzemplarza: Czytelnia