Żywieniowe możliwości zapobiegania chorobom nowotworowym w teorii i praktyce w opinii respondentów

Katalog
WSEiZ DYPLOM
Pobierz opis bibliograficzny

Opis

  • Autor/Promotor:
    • PASTERNAK, Monika
    • CETNER, J. promotor
  • Tytuł: Żywieniowe możliwości zapobiegania chorobom nowotworowym w teorii i praktyce w opinii respondentów
  • Miejsce i data obrony: Warszawa WSEiZ 2016
  • Wydział i kierunek: Wydział Zarządzania, Kierunek: Zarządzanie Specjalność: Usługi gastronomiczne i dietetyka
  • Opis fizyczny: 36, [20] s. il. 30 cm
  • Typ pracy: Praca dyplomowa

MARC

  • 001 a MOL828 n MOL828-11133
  • 002 b 1 f a
  • 100 1 PASTERNAK, Monika
  • 100 1 CETNER, J. promotor
  • 200 a Żywieniowe możliwości zapobiegania chorobom nowotworowym w teorii i praktyce w opinii respondentów
  • 201 f Monika Pasternak, promotor J. Cetner
  • 210 a Warszawa c WSEiZ d 2016
  • 215 a 36, [20] s. b il. c 30 cm
  • 225 a Wydział Zarządzania x Kierunek: Zarządzanie x Specjalność: Usługi gastronomiczne i dietetyka
  • 300 a Praca dyplomowa
  • 600 a Zarządzanie 2016
  • 820 a 11133 b WZ/5432

Dublin Core

Egzemplarze

  • Sygnatura: WZ/5432
  • Lokalizacja egzemplarza: Czytelnia