Zarządzanie zasobami ludzkimi w przedsiębiorstwie na przykładzie Master Foods Polska Sp. z o.o.
Opis
- Autor/promotor:
- ZATORSKA, Milena
- SMOLEŃ, A. promotor
- Tytuł: Zarządzanie zasobami ludzkimi w przedsiębiorstwie na przykładzie Master Foods Polska Sp. z o.o.
- Miejsce i data obrony: Warszawa WSEiZ 2003
- Wydział i kierunek: Wydział Zarządzania Kierunek: Zarządzanie i Inżynieria Produkcji Specjalność: Informatyka w zarządzaniu przedsiębiorstwem
- Opis fizyczny: 117 s. il. 30 cm
- Typ pracy: Praca magisterska
MARC
- 001 a MOL828 n MOL828-246
- 002 b 1 f a
- 100 1 ZATORSKA, Milena
- 100 1 SMOLEŃ, A. promotor
- 200 a Zarządzanie zasobami ludzkimi w przedsiębiorstwie na przykładzie Master Foods Polska Sp. z o.o.
- 201 f Milena Zatorska, promotor A. Smoleń
- 210 a Warszawa c WSEiZ d 2003
- 215 a 117 s. b il. c 30 cm
- 225 a Wydział Zarządzania x Kierunek: Zarządzanie i Inżynieria Produkcji x Specjalność: Informatyka w zarządzaniu przedsiębiorstwem
- 300 a Praca magisterska
- 600 a Zarządzanie i Inżynieria Produkcji 2003
- 820 a 246 b ZM/46
Dublin Core
Indeksy
- Autor (Twórca):
- Sygnatura: ZM/46
- Data: 2003
- Tytuł: Zarządzanie zasobami ludzkimi w przedsiębiorstwie na przykładzie Master Foods Polska Sp. z o.o.
- Miejsce wydania: Warszawa
- Słowa kluczowe: Zarządzanie i Inżynieria Produkcji 2003
Egzemplarze
Aby móc wypożyczać musisz mieć założoną kartę czytelnika
- Sygnatura: ZM/46
- Lokalizacja egzemplarza: Czytelnia