Spożycie żywności w Polsce i Unii Europejskiej w świetle statystyk międzynarodowych

Katalog
WSEiZ MAGISTER
Pobierz opis bibliograficzny

Opis

  • Autor/promotor:
    • FRYDRYCH, Piotr
    • KUSIŃSKA, A. promotor
  • Tytuł: Spożycie żywności w Polsce i Unii Europejskiej w świetle statystyk międzynarodowych
  • Miejsce i data obrony: Warszawa WSEiZ 2004
  • Wydział i kierunek: Wydział Zarządzania Kierunek: Zarządzanie i Inżynieria Producji Specjalność: Informatyka w zarządzaniu przedsiębiorstwem
  • Opis fizyczny: 90 s. il. 30 cm
  • Typ pracy: Praca magisterska

MARC

  • 001 a MOL828 n MOL828-439
  • 002 b 1 f a
  • 100 1 FRYDRYCH, Piotr
  • 100 1 KUSIŃSKA, A. promotor
  • 200 a Spożycie żywności w Polsce i Unii Europejskiej w świetle statystyk międzynarodowych
  • 201 f Piotr Frydrych, promotor A. Kusińska
  • 210 a Warszawa c WSEiZ d 2004
  • 215 a 90 s. b il. c 30 cm
  • 225 a Wydział Zarządzania x Kierunek: Zarządzanie i Inżynieria Producji x Specjalność: Informatyka w zarządzaniu przedsiębiorstwem
  • 300 a Praca magisterska
  • 600 a Zarządzanie i Inżynieria Produkcji 2004
  • 820 a 439 b ZM/139

Dublin Core

Egzemplarze

  • Sygnatura: ZM/139
  • Lokalizacja egzemplarza: Czytelnia