Spożycie żywności w Polsce i Unii Europejskiej w świetle statystyk międzynarodowych
Opis
- Autor/promotor:
- FRYDRYCH, Piotr
- KUSIŃSKA, A. promotor
- Tytuł: Spożycie żywności w Polsce i Unii Europejskiej w świetle statystyk międzynarodowych
- Miejsce i data obrony: Warszawa WSEiZ 2004
- Wydział i kierunek: Wydział Zarządzania Kierunek: Zarządzanie i Inżynieria Producji Specjalność: Informatyka w zarządzaniu przedsiębiorstwem
- Opis fizyczny: 90 s. il. 30 cm
- Typ pracy: Praca magisterska
MARC
- 001 a MOL828 n MOL828-439
- 002 b 1 f a
- 100 1 FRYDRYCH, Piotr
- 100 1 KUSIŃSKA, A. promotor
- 200 a Spożycie żywności w Polsce i Unii Europejskiej w świetle statystyk międzynarodowych
- 201 f Piotr Frydrych, promotor A. Kusińska
- 210 a Warszawa c WSEiZ d 2004
- 215 a 90 s. b il. c 30 cm
- 225 a Wydział Zarządzania x Kierunek: Zarządzanie i Inżynieria Producji x Specjalność: Informatyka w zarządzaniu przedsiębiorstwem
- 300 a Praca magisterska
- 600 a Zarządzanie i Inżynieria Produkcji 2004
- 820 a 439 b ZM/139
Dublin Core
Indeksy
- Autor (Twórca):
- Sygnatura: ZM/139
- Data: 2004
- Tytuł: Spożycie żywności w Polsce i Unii Europejskiej w świetle statystyk międzynarodowych
- Miejsce wydania: Warszawa
- Słowa kluczowe: Zarządzanie i Inżynieria Produkcji 2004
Egzemplarze
Aby móc wypożyczać musisz mieć założoną kartę czytelnika
- Sygnatura: ZM/139
- Lokalizacja egzemplarza: Czytelnia