Ocena ryzyka zawodowego w zakładzie mięsnym
Opis
- Autor/promotor:
- DRABOWICZ, Małgorzata Anna
- GÓRSKA, E. promotor
- Tytuł: Ocena ryzyka zawodowego w zakładzie mięsnym
- Miejsce i data obrony: Warszawa WSEiZ 2006
- Wydział i kierunek: Wydział Zarządzania Kierunek: Zarządzanie i Inżynieria Produkcji Specjalność: Informatyka w zarządzaniu przedsiębiorstwem
- Opis fizyczny: 91 s. 30 cm
- Typ pracy: Praca magisterska
MARC
- 001 a MOL828 n MOL828-879
- 002 b 1 f a
- 100 1 DRABOWICZ, Małgorzata Anna
- 100 1 GÓRSKA, E. promotor
- 200 a Ocena ryzyka zawodowego w zakładzie mięsnym
- 201 f Małgorzata Anna Drabowicz, promotor E. Górska
- 210 a Warszawa c WSEiZ d 2006
- 215 a 91 s. c 30 cm
- 225 a Wydział Zarządzania x Kierunek: Zarządzanie i Inżynieria Produkcji x Specjalność: Informatyka w zarządzaniu przedsiębiorstwem
- 300 a Praca magisterska
- 600 a Zarządzanie i Inżynieria Produkcji 2006
- 820 a 879 b ZM/380
Dublin Core
Indeksy
- Autor (Twórca):
- Sygnatura: ZM/380
- Data: 2006
- Tytuł: Ocena ryzyka zawodowego w zakładzie mięsnym
- Miejsce wydania: Warszawa
- Słowa kluczowe: Zarządzanie i Inżynieria Produkcji 2006
Egzemplarze
Aby móc wypożyczać musisz mieć założoną kartę czytelnika
- Sygnatura: ZM/380
- Lokalizacja egzemplarza: Czytelnia