Analiza zagrożeń mikrobiologicznych w procesie technologicznym produkcji cukru białego
Opis
- Autor/promotor:
- KRAWIECKI, Dariusz
- SŁAWETA, R. promotor
- Tytuł: Analiza zagrożeń mikrobiologicznych w procesie technologicznym produkcji cukru białego
- Miejsce i data obrony: Warszawa WSEiZ 2007
- Wydział i kierunek: Wydział Ekologii Kierunek: Ochrona Środowiska Specjalność: Ochrona wód i zagospodarowanie odpadów
- Opis fizyczny: 119 s. il. 30 cm
- Typ pracy: Praca magisterska
MARC
- 001 a MOL828 n MOL828-1151
- 002 b 1 f a
- 100 1 KRAWIECKI, Dariusz
- 100 1 SŁAWETA, R. promotor
- 200 a Analiza zagrożeń mikrobiologicznych w procesie technologicznym produkcji cukru białego
- 201 f Dariusz Krawiecki, promotor R. Sławeta
- 210 a Warszawa c WSEiZ d 2007
- 215 a 119 s. b il. c 30 cm
- 225 a Wydział Ekologii x Kierunek: Ochrona Środowiska x Specjalność: Ochrona wód i zagospodarowanie odpadów
- 300 a Praca magisterska
- 600 a Ochrona Środowiska 2007
- 820 a 1151 b EM/663
Dublin Core
Indeksy
- Autor (Twórca):
- Sygnatura: EM/663
- Data: 2007
- Tytuł: Analiza zagrożeń mikrobiologicznych w procesie technologicznym produkcji cukru białego
- Miejsce wydania: Warszawa
- Słowa kluczowe: Ochrona Środowiska 2007
Egzemplarze
Aby móc wypożyczać musisz mieć założoną kartę czytelnika
- Sygnatura: EM/663
- Lokalizacja egzemplarza: Czytelnia