Analiza zagrożeń mikrobiologicznych w procesie technologicznym produkcji cukru białego

Katalog
WSEiZ MAGISTER
Pobierz opis bibliograficzny

Opis

  • Autor/promotor:
    • KRAWIECKI, Dariusz
    • SŁAWETA, R. promotor
  • Tytuł: Analiza zagrożeń mikrobiologicznych w procesie technologicznym produkcji cukru białego
  • Miejsce i data obrony: Warszawa WSEiZ 2007
  • Wydział i kierunek: Wydział Ekologii Kierunek: Ochrona Środowiska Specjalność: Ochrona wód i zagospodarowanie odpadów
  • Opis fizyczny: 119 s. il. 30 cm
  • Typ pracy: Praca magisterska

MARC

  • 001 a MOL828 n MOL828-1151
  • 002 b 1 f a
  • 100 1 KRAWIECKI, Dariusz
  • 100 1 SŁAWETA, R. promotor
  • 200 a Analiza zagrożeń mikrobiologicznych w procesie technologicznym produkcji cukru białego
  • 201 f Dariusz Krawiecki, promotor R. Sławeta
  • 210 a Warszawa c WSEiZ d 2007
  • 215 a 119 s. b il. c 30 cm
  • 225 a Wydział Ekologii x Kierunek: Ochrona Środowiska x Specjalność: Ochrona wód i zagospodarowanie odpadów
  • 300 a Praca magisterska
  • 600 a Ochrona Środowiska 2007
  • 820 a 1151 b EM/663

Dublin Core

Egzemplarze

  • Sygnatura: EM/663
  • Lokalizacja egzemplarza: Czytelnia