Nowe trendy i technologie w żywieniu a kreowanie marki napojów

Katalog
WSEiZ MAGISTER
Pobierz opis bibliograficzny

Opis

  • Autor/promotor:
    • LINOWSKI, Michał Stanisław
    • CETNER, J. promotor
  • Tytuł: Nowe trendy i technologie w żywieniu a kreowanie marki napojów
  • Miejsce i data obrony: Warszawa WSEiZ 2007
  • Wydział i kierunek: Wydział Zarządzania Kierunek: Zarządzanie i Inżynieria Produkcji Specjalność: Informatyka w zarządzaniu
  • Opis fizyczny: 143 s. il. 30 cm
  • Typ pracy: Praca magisterska

MARC

  • 001 a MOL828 n MOL828-1242
  • 002 b 1 f a
  • 100 1 LINOWSKI, Michał Stanisław
  • 100 1 CETNER, J. promotor
  • 200 a Nowe trendy i technologie w żywieniu a kreowanie marki napojów
  • 201 f Michał Stanisław Linowski, promotor J. Cetner
  • 210 a Warszawa c WSEiZ d 2007
  • 215 a 143 s. b il. c 30 cm
  • 225 a Wydział Zarządzania x Kierunek: Zarządzanie i Inżynieria Produkcji x Specjalność: Informatyka w zarządzaniu
  • 300 a Praca magisterska
  • 600 a Zarządzanie i Inżynieria Produkcji 2007
  • 820 a 1242 b ZM/495

Dublin Core

Egzemplarze

  • Sygnatura: ZM/495
  • Lokalizacja egzemplarza: Czytelnia