Nowe trendy i technologie w żywieniu a kreowanie marki napojów
Opis
- Autor/promotor:
- LINOWSKI, Michał Stanisław
- CETNER, J. promotor
- Tytuł: Nowe trendy i technologie w żywieniu a kreowanie marki napojów
- Miejsce i data obrony: Warszawa WSEiZ 2007
- Wydział i kierunek: Wydział Zarządzania Kierunek: Zarządzanie i Inżynieria Produkcji Specjalność: Informatyka w zarządzaniu
- Opis fizyczny: 143 s. il. 30 cm
- Typ pracy: Praca magisterska
MARC
- 001 a MOL828 n MOL828-1242
- 002 b 1 f a
- 100 1 LINOWSKI, Michał Stanisław
- 100 1 CETNER, J. promotor
- 200 a Nowe trendy i technologie w żywieniu a kreowanie marki napojów
- 201 f Michał Stanisław Linowski, promotor J. Cetner
- 210 a Warszawa c WSEiZ d 2007
- 215 a 143 s. b il. c 30 cm
- 225 a Wydział Zarządzania x Kierunek: Zarządzanie i Inżynieria Produkcji x Specjalność: Informatyka w zarządzaniu
- 300 a Praca magisterska
- 600 a Zarządzanie i Inżynieria Produkcji 2007
- 820 a 1242 b ZM/495
Dublin Core
Indeksy
- Autor (Twórca):
- Sygnatura: ZM/495
- Data: 2007
- Tytuł: Nowe trendy i technologie w żywieniu a kreowanie marki napojów
- Miejsce wydania: Warszawa
- Słowa kluczowe: Zarządzanie i Inżynieria Produkcji 2007
Egzemplarze
Aby móc wypożyczać musisz mieć założoną kartę czytelnika
- Sygnatura: ZM/495
- Lokalizacja egzemplarza: Czytelnia