Ocena ryzyka zawodowego na stanowiskach pracy w Warszawskich Zakładach Mięsnych
Opis
- Autor/promotor:
- ZYLC, Marcin
- GÓRSKA, E. promotor
- Tytuł: Ocena ryzyka zawodowego na stanowiskach pracy w Warszawskich Zakładach Mięsnych
- Miejsce i data obrony: Warszawa WSEiZ 2008
- Wydział i kierunek: Wydział Zarządzania Kierunek: Bezpieczeństwo i Higiena Pracy
- Opis fizyczny: 66 s. il. 30 cm
- Typ pracy: Praca podyplomowa
MARC
- 001 a MOL828 n MOL828-25
- 002 b 1 f a
- 100 1 ZYLC, Marcin
- 100 1 GÓRSKA, E. promotor
- 200 a Ocena ryzyka zawodowego na stanowiskach pracy w Warszawskich Zakładach Mięsnych
- 201 f Marcin Zylc, promotor E. Górska
- 210 a Warszawa c WSEiZ d 2008
- 215 a 66 s. b il. c 30 cm
- 225 a Wydział Zarządzania x Kierunek: Bezpieczeństwo i Higiena Pracy
- 300 a Praca podyplomowa
- 600 a Bezpieczeństwo i Higiena Pracy 2008
- 820 a 25 b PZ/25
Dublin Core
Indeksy
- Autor (Twórca):
- Sygnatura: PZ/25
- Data: 2008
- Tytuł: Ocena ryzyka zawodowego na stanowiskach pracy w Warszawskich Zakładach Mięsnych
- Miejsce wydania: Warszawa
- Słowa kluczowe: Bezpieczeństwo i Higiena Pracy 2008
Egzemplarze
Aby móc wypożyczać musisz mieć założoną kartę czytelnika
- Sygnatura: PZ/25
- Lokalizacja egzemplarza: Czytelnia