Ocena ryzyka zawodowego na stanowiskach pracy w Warszawskich Zakładach Mięsnych

Katalog
WSEiZ PODYPLOM
Pobierz opis bibliograficzny

Opis

  • Autor/promotor:
    • ZYLC, Marcin
    • GÓRSKA, E. promotor
  • Tytuł: Ocena ryzyka zawodowego na stanowiskach pracy w Warszawskich Zakładach Mięsnych
  • Miejsce i data obrony: Warszawa WSEiZ 2008
  • Wydział i kierunek: Wydział Zarządzania Kierunek: Bezpieczeństwo i Higiena Pracy
  • Opis fizyczny: 66 s. il. 30 cm
  • Typ pracy: Praca podyplomowa

MARC

  • 001 a MOL828 n MOL828-25
  • 002 b 1 f a
  • 100 1 ZYLC, Marcin
  • 100 1 GÓRSKA, E. promotor
  • 200 a Ocena ryzyka zawodowego na stanowiskach pracy w Warszawskich Zakładach Mięsnych
  • 201 f Marcin Zylc, promotor E. Górska
  • 210 a Warszawa c WSEiZ d 2008
  • 215 a 66 s. b il. c 30 cm
  • 225 a Wydział Zarządzania x Kierunek: Bezpieczeństwo i Higiena Pracy
  • 300 a Praca podyplomowa
  • 600 a Bezpieczeństwo i Higiena Pracy 2008
  • 820 a 25 b PZ/25

Dublin Core

Egzemplarze

  • Sygnatura: PZ/25
  • Lokalizacja egzemplarza: Czytelnia