Ocena ryzyka zawodowego na Wydziale Pakowni Cukru w Cukrowni Glinojeck
Opis
- Autor/promotor:
- KLON, Arkadiusz
- GÓRSKA, E. promotor
- Tytuł: Ocena ryzyka zawodowego na Wydziale Pakowni Cukru w Cukrowni Glinojeck
- Miejsce i data obrony: Warszawa WSEiZ 2011
- Wydział i kierunek: Wydział Zarządzania Kierunek: Ergonomia Bezpieczeństwo i Zdrowie w Środowisku Pracy
- Opis fizyczny: 36 s., [4] k. tabl. il. 30 cm
- Typ pracy: Praca podyplomowa
MARC
- 001 a MOL828 n MOL828-113
- 002 b 1 f a
- 100 1 KLON, Arkadiusz
- 100 1 GÓRSKA, E. promotor
- 200 a Ocena ryzyka zawodowego na Wydziale Pakowni Cukru w Cukrowni Glinojeck
- 201 f Arkadiusz Klon, promotor E. Górska
- 210 a Warszawa c WSEiZ d 2011
- 215 a 36 s., [4] k. tabl. b il. c 30 cm
- 225 a Wydział Zarządzania x Kierunek: Ergonomia x Bezpieczeństwo i Zdrowie w Środowisku Pracy
- 300 a Praca podyplomowa
- 600 a Ergonomia, Bezpieczeństwo i Zdrowie w Środowisku Pracy 2011
- 820 a 113 b PZ/73
Dublin Core
Indeksy
- Autor (Twórca):
- Sygnatura: PZ/73
- Data: 2011
- Tytuł: Ocena ryzyka zawodowego na Wydziale Pakowni Cukru w Cukrowni Glinojeck
- Miejsce wydania: Warszawa
- Słowa kluczowe: Ergonomia, Bezpieczeństwo i Zdrowie w Środowisku Pracy 2011
Egzemplarze
Aby móc wypożyczać musisz mieć założoną kartę czytelnika
- Sygnatura: PZ/73
- Lokalizacja egzemplarza: Czytelnia