Analiza i ocena stanu motywowania pracowników w przedsiębiorstwie gastronomicznym na przykładzie Dominium S. A.

Katalog
WSEiZ DYPLOM
Pobierz opis bibliograficzny

Opis

  • Autor/Promotor:
    • MILEWSKA, Martyna
    • PAWLAK, Zbigniew promotor
  • Tytuł: Analiza i ocena stanu motywowania pracowników w przedsiębiorstwie gastronomicznym na przykładzie Dominium S. A.
  • Miejsce i data obrony: Warszawa WSEiZ 2024
  • Wydział i kierunek: Wydział Inżynierii i Zarządzania, Kierunek: Zarządzanie Specjalność: Organizacja eventów, koncertów i imprez sportowych
  • Opis fizyczny: 79 s. il. 30 cm
  • Typ pracy: Praca dyplomowa

MARC

  • 001 a
  • 100 1 MILEWSKA, Martyna
  • 100 1 PAWLAK, Zbigniew promotor 1
  • 200 a Analiza i ocena stanu motywowania pracowników w przedsiębiorstwie gastronomicznym na przykładzie Dominium S. A.
  • 201 f Martyna Milewska, promotor Zbigniew Pawlak
  • 210 a Warszawa c WSEiZ d 2024
  • 215 a 79 s. b il. c 30 cm
  • 225 a Wydział Inżynierii i Zarządzania x Kierunek: Zarządzanie x Specjalność: Organizacja eventów, koncertów i imprez sportowych
  • 300 a Praca dyplomowa
  • 600 a Organizacja eventów, koncertów i imprez sportowych 2024
  • 600 a Zarządzanie 2024
  • 820 a 13399 b WZ/6196

Dublin Core

Egzemplarze

  • Sygnatura: WZ/6196
  • Lokalizacja egzemplarza: Czytelnia