Analiza i ocena stanu motywowania pracowników w przedsiębiorstwie gastronomicznym na przykładzie Dominium S. A.
Opis
- Autor/Promotor:
- MILEWSKA, Martyna
- PAWLAK, Zbigniew promotor
- Tytuł: Analiza i ocena stanu motywowania pracowników w przedsiębiorstwie gastronomicznym na przykładzie Dominium S. A.
- Miejsce i data obrony: Warszawa WSEiZ 2024
- Wydział i kierunek: Wydział Inżynierii i Zarządzania, Kierunek: Zarządzanie Specjalność: Organizacja eventów, koncertów i imprez sportowych
- Opis fizyczny: 79 s. il. 30 cm
- Typ pracy: Praca dyplomowa
MARC
- 001 a
- 100 1 MILEWSKA, Martyna
- 100 1 PAWLAK, Zbigniew promotor 1
- 200 a Analiza i ocena stanu motywowania pracowników w przedsiębiorstwie gastronomicznym na przykładzie Dominium S. A.
- 201 f Martyna Milewska, promotor Zbigniew Pawlak
- 210 a Warszawa c WSEiZ d 2024
- 215 a 79 s. b il. c 30 cm
- 225 a Wydział Inżynierii i Zarządzania x Kierunek: Zarządzanie x Specjalność: Organizacja eventów, koncertów i imprez sportowych
- 300 a Praca dyplomowa
- 600 a Organizacja eventów, koncertów i imprez sportowych 2024
- 600 a Zarządzanie 2024
- 820 a 13399 b WZ/6196
Dublin Core
Indeksy
- Autor (Twórca):
- Sygnatura: WZ/6196
- Data: 2024
- Tytuł: Analiza i ocena stanu motywowania pracowników w przedsiębiorstwie gastronomicznym na przykładzie Dominium S. A.
- Miejsce wydania: Warszawa
- Słowa kluczowe:
Egzemplarze
Aby móc wypożyczać, musisz mieć założoną kartę czytelnika
- Sygnatura: WZ/6196
- Lokalizacja egzemplarza: Czytelnia