Zioła w kuchni właściwości i zastosowanie
Opis
- Autor/twórca: Kötter, Engelbert
- Tytuł: Zioła w kuchni właściwości i zastosowanie
- Miejsce, wydawca i data wydania: Warszawa "Wiedza i Życie" 2004
- Opis fizyczny: 61 s. il. 20 cm
- Seria: Porady Domowe.Ogrody
- Słowa kluczowe:
- ISBN: 83-7184-273-2
Egzemplarze
Aby móc wypożyczać musisz mieć założoną kartę czytelnika
- Sygnatura: AK 339
- Lokalizacja egzemplarza: Wypożyczalnia
- Numer inwentarzowy: 19130
- Sygnatura: AK 339/a
- Lokalizacja egzemplarza: Wypożyczalnia
- Numer inwentarzowy: 19131
- Sygnatura: AK 339/b
- Lokalizacja egzemplarza: Wypożyczalnia
- Numer inwentarzowy: 19132