Ekologiczne aspekty pozyskiwania i przetwarzania żywności
Opis
- Autor/twórca:
- Tytuł: Ekologiczne aspekty pozyskiwania i przetwarzania żywności
- Miejsce, wydawca i data wydania: Poznań Wydaw. Akademii Ekonomicznej 2004
- Opis fizyczny: 96 s. rys. 24 cm
- Słowa kluczowe:
- ISBN: 83-7417-007-7
Egzemplarze
Aby móc wypożyczać musisz mieć założoną kartę czytelnika
- Sygnatura: OZ 71
- Lokalizacja egzemplarza: Wypożyczalnia
- Numer inwentarzowy: 20106
- Sygnatura: OZ 71/a
- Lokalizacja egzemplarza: Wypożyczalnia
- Numer inwentarzowy: 23721
- Sygnatura: OZ 71/b
- Lokalizacja egzemplarza: Wypożyczalnia
- Numer inwentarzowy: 23722
- Sygnatura: OZ 71/c
- Lokalizacja egzemplarza: Wypożyczalnia
- Numer inwentarzowy: 20107