Żywność wygodna i żywność funkcjonalna praca zbiorowa
Opis
- Autor/twórca: Świderski, Franciszek red.
- Tytuł: Żywność wygodna i żywność funkcjonalna praca zbiorowa
- Wydanie: Wyd. 3 uaktual.
- Miejsce, wydawca i data wydania: Warszawa Wydawnictwa Naukowo-Techniczne 2003
- Opis fizyczny: 389, [1] s. rys., tab., wykr. 24 cm
- Seria: Podręczniki Akademickie
- Słowa kluczowe:
- ISBN: 83-204-2856-4
Egzemplarze
Aby móc wypożyczać musisz mieć założoną kartę czytelnika
- Sygnatura: Czytelnia 664/2
- Lokalizacja egzemplarza: Czytelnia
- Numer inwentarzowy: 19271
- Sygnatura: OZ 129
- Lokalizacja egzemplarza: Wypożyczalnia
- Numer inwentarzowy: 19270