Normy ISO 9000 oraz metoda HACCP w zakładowym systemie jakości przedsiębiorstwa spożywczego
Opis
- Autor/twórca: Wiśniewska, Małgorzata
- Tytuł: Normy ISO 9000 oraz metoda HACCP w zakładowym systemie jakości przedsiębiorstwa spożywczego
- Miejsce, wydawca i data wydania: Gdańsk Ośrodek Doradztwa i Doskonalenia Kadr 2000
- Opis fizyczny: 87, [1] s. rys., tab. 24 cm
- Słowa kluczowe:
- ISBN: 83-71873-28-X
Egzemplarze
Aby móc wypożyczać musisz mieć założoną kartę czytelnika
- Sygnatura: E 1758
- Lokalizacja egzemplarza: Wypożyczalnia
- Numer inwentarzowy: 7340
- Sygnatura: E 1759
- Lokalizacja egzemplarza: Wypożyczalnia
- Numer inwentarzowy: 7339