Naturalne substancje niezbędne dla zdrowia człowieka zawarte w żywności na przykładzie żywności funkcjonalnej

Katalog
WSEiZ DYPLOM
Pobierz opis bibliograficzny

Opis

  • Autor/Promotor:
    • MAKSYMOWICZ, Agnieszka
    • SŁAWETA, R. promotor
  • Tytuł: Naturalne substancje niezbędne dla zdrowia człowieka zawarte w żywności na przykładzie żywności funkcjonalnej
  • Miejsce i data obrony: Warszawa WSEiZ 2002
  • Wydział i kierunek: Wydział Ekologii, Kierunek: Ochrona Środowiska Specjalność: Ochrona przyrody i krajobrazu
  • Opis fizyczny: 161 s. il. 30 cm
  • Typ pracy: Praca dyplomowa

MARC

  • 001 a MOL828 n MOL828-690
  • 002 b 1 f a
  • 100 1 MAKSYMOWICZ, Agnieszka
  • 100 1 SŁAWETA, R. promotor
  • 200 a Naturalne substancje niezbędne dla zdrowia człowieka zawarte w żywności na przykładzie żywności funkcjonalnej
  • 201 f Agnieszka Maksymowicz, promotor R. Sławeta
  • 210 a Warszawa c WSEiZ d 2002
  • 215 a 161 s. b il. c 30 cm
  • 225 a Wydział Ekologii x Kierunek: Ochrona Środowiska x Specjalność: Ochrona przyrody i krajobrazu
  • 300 a Praca dyplomowa
  • 600 a Ochrona Środowiska 2002
  • 820 a 690 b WE/975

Dublin Core

Egzemplarze

  • Sygnatura: WE/975
  • Lokalizacja egzemplarza: Czytelnia