Wynagradzanie pracowników w firmie Union Food International Sp. z o.o. jako jedna z form zarządzania zasobami ludzkimi
Opis
- Autor/Promotor:
- ROSZCZYK, Grzegorz
- STEFAŃSKA, E. promotor
- Tytuł: Wynagradzanie pracowników w firmie Union Food International Sp. z o.o. jako jedna z form zarządzania zasobami ludzkimi
- Miejsce i data obrony: Warszawa WSEiZ 2000
- Wydział i kierunek: Wydział Zarządzania, Kierunek: Zarządzanie i Marketing Specjalność: Zarządzanie przedsiębiorstwem
- Opis fizyczny: 67 s. il. 30 cm
- Typ pracy: Praca dyplomowa
MARC
- 001 a MOL828 n MOL828-962
- 002 b 1 f a
- 100 1 ROSZCZYK, Grzegorz
- 100 1 STEFAŃSKA, E. promotor
- 200 a Wynagradzanie pracowników w firmie Union Food International Sp. z o.o. jako jedna z form zarządzania zasobami ludzkimi
- 201 f Grzegorz Roszczyk, promotor E. Stefańska
- 210 a Warszawa c WSEiZ d 2000
- 215 a 67 s. b il. c 30 cm
- 225 a Wydział Zarządzania x Kierunek: Zarządzanie i Marketing x Specjalność: Zarządzanie przedsiębiorstwem
- 300 a Praca dyplomowa
- 600 a Zarządzanie i Marketing 2000
- 820 a 962 b WZ/1754
Dublin Core
Indeksy
- Autor (Twórca):
- Sygnatura: WZ/1754
- Data: 2000
- Tytuł: Wynagradzanie pracowników w firmie Union Food International Sp. z o.o. jako jedna z form zarządzania zasobami ludzkimi
- Miejsce wydania: Warszawa
- Słowa kluczowe: Zarządzanie i Marketing 2000
Egzemplarze
Aby móc wypożyczać musisz mieć założoną kartę czytelnika
- Sygnatura: WZ/1754
- Lokalizacja egzemplarza: Czytelnia