Wynagradzanie pracowników w firmie Union Food International Sp. z o.o. jako jedna z form zarządzania zasobami ludzkimi

Katalog
WSEiZ DYPLOM
Pobierz opis bibliograficzny

Opis

  • Autor/Promotor:
    • ROSZCZYK, Grzegorz
    • STEFAŃSKA, E. promotor
  • Tytuł: Wynagradzanie pracowników w firmie Union Food International Sp. z o.o. jako jedna z form zarządzania zasobami ludzkimi
  • Miejsce i data obrony: Warszawa WSEiZ 2000
  • Wydział i kierunek: Wydział Zarządzania, Kierunek: Zarządzanie i Marketing Specjalność: Zarządzanie przedsiębiorstwem
  • Opis fizyczny: 67 s. il. 30 cm
  • Typ pracy: Praca dyplomowa

MARC

  • 001 a MOL828 n MOL828-962
  • 002 b 1 f a
  • 100 1 ROSZCZYK, Grzegorz
  • 100 1 STEFAŃSKA, E. promotor
  • 200 a Wynagradzanie pracowników w firmie Union Food International Sp. z o.o. jako jedna z form zarządzania zasobami ludzkimi
  • 201 f Grzegorz Roszczyk, promotor E. Stefańska
  • 210 a Warszawa c WSEiZ d 2000
  • 215 a 67 s. b il. c 30 cm
  • 225 a Wydział Zarządzania x Kierunek: Zarządzanie i Marketing x Specjalność: Zarządzanie przedsiębiorstwem
  • 300 a Praca dyplomowa
  • 600 a Zarządzanie i Marketing 2000
  • 820 a 962 b WZ/1754

Dublin Core

Egzemplarze

  • Sygnatura: WZ/1754
  • Lokalizacja egzemplarza: Czytelnia