Stan środowiska a jakość żywności

Katalog
WSEiZ DYPLOM
Pobierz opis bibliograficzny

Opis

  • Autor/Promotor:
    • BAŃSKA, Beata
    • SŁAWETA, R. promotor
  • Tytuł: Stan środowiska a jakość żywności
  • Miejsce i data obrony: Warszawa WSEiZ 2000
  • Wydział i kierunek: Wydział Ekologii, Kierunek: Ochrona Środowiska Specjalność: Ochrona przyrody i krajobrazu
  • Opis fizyczny: [2], 52 s. il. 30 cm
  • Typ pracy: Praca dyplomowa

MARC

  • 001 a MOL828 n MOL828-1369
  • 002 b 1 f a
  • 100 1 BAŃSKA, Beata
  • 100 1 SŁAWETA, R. promotor
  • 200 a Stan środowiska a jakość żywności
  • 201 f Beata Bańska, promotor R. Sławeta
  • 210 a Warszawa c WSEiZ d 2000
  • 215 a [2], 52 s. b il. c 30 cm
  • 225 a Wydział Ekologii x Kierunek: Ochrona Środowiska x Specjalność: Ochrona przyrody i krajobrazu
  • 300 a Praca dyplomowa
  • 600 a Ochrona Środowiska 2000
  • 820 a 1369 b WE/507

Dublin Core

Egzemplarze

  • Sygnatura: WE/507
  • Lokalizacja egzemplarza: Czytelnia