Zanieczyszczenie wody przez zakłady produkcji mięsnej

Katalog
WSEiZ DYPLOM
Pobierz opis bibliograficzny

Opis

  • Autor/Promotor:
    • JANUSZEK, Aleksander
    • HULEWICZ, Z. promotor
  • Tytuł: Zanieczyszczenie wody przez zakłady produkcji mięsnej
  • Miejsce i data obrony: Warszawa WSEiZ 2002
  • Wydział i kierunek: Wydział Zarządzania, Kierunek: Zarządzanie i Marketing Specjalność: Zarządzanie przedsiębiorstwem
  • Opis fizyczny: 125 s. il. 30 cm
  • Typ pracy: Praca dyplomowa

MARC

  • 001 a MOL828 n MOL828-1754
  • 002 b 1 f a
  • 100 1 JANUSZEK, Aleksander
  • 100 1 HULEWICZ, Z. promotor
  • 200 a Zanieczyszczenie wody przez zakłady produkcji mięsnej
  • 201 f Aleksander Januszek, promotor Z. Hulewicz
  • 210 a Warszawa c WSEiZ d 2002
  • 215 a 125 s. b il. c 30 cm
  • 225 a Wydział Zarządzania x Kierunek: Zarządzanie i Marketing x Specjalność: Zarządzanie przedsiębiorstwem
  • 300 a Praca dyplomowa
  • 600 a Zarządzanie i Marketing 2002
  • 820 a 1754 b WZ/2813

Dublin Core

Egzemplarze

  • Sygnatura: WZ/2813
  • Lokalizacja egzemplarza: Czytelnia