Zanieczyszczenie wody przez zakłady produkcji mięsnej
Opis
- Autor/Promotor:
- JANUSZEK, Aleksander
- HULEWICZ, Z. promotor
- Tytuł: Zanieczyszczenie wody przez zakłady produkcji mięsnej
- Miejsce i data obrony: Warszawa WSEiZ 2002
- Wydział i kierunek: Wydział Zarządzania, Kierunek: Zarządzanie i Marketing Specjalność: Zarządzanie przedsiębiorstwem
- Opis fizyczny: 125 s. il. 30 cm
- Typ pracy: Praca dyplomowa
MARC
- 001 a MOL828 n MOL828-1754
- 002 b 1 f a
- 100 1 JANUSZEK, Aleksander
- 100 1 HULEWICZ, Z. promotor
- 200 a Zanieczyszczenie wody przez zakłady produkcji mięsnej
- 201 f Aleksander Januszek, promotor Z. Hulewicz
- 210 a Warszawa c WSEiZ d 2002
- 215 a 125 s. b il. c 30 cm
- 225 a Wydział Zarządzania x Kierunek: Zarządzanie i Marketing x Specjalność: Zarządzanie przedsiębiorstwem
- 300 a Praca dyplomowa
- 600 a Zarządzanie i Marketing 2002
- 820 a 1754 b WZ/2813
Dublin Core
Indeksy
- Autor (Twórca):
- Sygnatura: WZ/2813
- Data: 2002
- Tytuł: Zanieczyszczenie wody przez zakłady produkcji mięsnej
- Miejsce wydania: Warszawa
- Słowa kluczowe: Zarządzanie i Marketing 2002
Egzemplarze
Aby móc wypożyczać musisz mieć założoną kartę czytelnika
- Sygnatura: WZ/2813
- Lokalizacja egzemplarza: Czytelnia