System zapewniania jakości w branży spożywczej na przykładzie firmy LOT Catering Sp. z o.o.

Katalog
WSEiZ DYPLOM
Pobierz opis bibliograficzny

Opis

  • Autor/Promotor:
    • KRAWCZYK, Łukasz
    • SMOLEŃ, A. promotor
  • Tytuł: System zapewniania jakości w branży spożywczej na przykładzie firmy LOT Catering Sp. z o.o.
  • Miejsce i data obrony: Warszawa WSEiZ 2002
  • Wydział i kierunek: Wydział Zarządzania, Kierunek: Zarządzanie i Marketing Specjalność: Zarządzanie przedsiębiorstwem
  • Opis fizyczny: 72, [3] s. 30 cm
  • Typ pracy: Praca dyplomowa

MARC

  • 001 a MOL828 n MOL828-1920
  • 002 b 1 f a
  • 100 1 KRAWCZYK, Łukasz
  • 100 1 SMOLEŃ, A. promotor
  • 200 a System zapewniania jakości w branży spożywczej na przykładzie firmy LOT Catering Sp. z o.o.
  • 201 f Łukasz Krawczyk, promotor A. Smoleń
  • 210 a Warszawa c WSEiZ d 2002
  • 215 a 72, [3] s. c 30 cm
  • 225 a Wydział Zarządzania x Kierunek: Zarządzanie i Marketing x Specjalność: Zarządzanie przedsiębiorstwem
  • 300 a Praca dyplomowa
  • 600 a Zarządzanie i Marketing 2002
  • 820 a 1920 b WZ/2979

Dublin Core

Egzemplarze

  • Sygnatura: WZ/2979
  • Lokalizacja egzemplarza: Czytelnia