System zapewniania jakości w branży spożywczej na przykładzie firmy LOT Catering Sp. z o.o.
Opis
- Autor/Promotor:
- KRAWCZYK, Łukasz
- SMOLEŃ, A. promotor
- Tytuł: System zapewniania jakości w branży spożywczej na przykładzie firmy LOT Catering Sp. z o.o.
- Miejsce i data obrony: Warszawa WSEiZ 2002
- Wydział i kierunek: Wydział Zarządzania, Kierunek: Zarządzanie i Marketing Specjalność: Zarządzanie przedsiębiorstwem
- Opis fizyczny: 72, [3] s. 30 cm
- Typ pracy: Praca dyplomowa
MARC
- 001 a MOL828 n MOL828-1920
- 002 b 1 f a
- 100 1 KRAWCZYK, Łukasz
- 100 1 SMOLEŃ, A. promotor
- 200 a System zapewniania jakości w branży spożywczej na przykładzie firmy LOT Catering Sp. z o.o.
- 201 f Łukasz Krawczyk, promotor A. Smoleń
- 210 a Warszawa c WSEiZ d 2002
- 215 a 72, [3] s. c 30 cm
- 225 a Wydział Zarządzania x Kierunek: Zarządzanie i Marketing x Specjalność: Zarządzanie przedsiębiorstwem
- 300 a Praca dyplomowa
- 600 a Zarządzanie i Marketing 2002
- 820 a 1920 b WZ/2979
Dublin Core
Indeksy
- Autor (Twórca):
- Sygnatura: WZ/2979
- Data: 2002
- Tytuł: System zapewniania jakości w branży spożywczej na przykładzie firmy LOT Catering Sp. z o.o.
- Miejsce wydania: Warszawa
- Słowa kluczowe: Zarządzanie i Marketing 2002
Egzemplarze
Aby móc wypożyczać musisz mieć założoną kartę czytelnika
- Sygnatura: WZ/2979
- Lokalizacja egzemplarza: Czytelnia