Zdrowotne czynniki bioaktywne w żywności
Opis
- Autor/Promotor:
- PACHOLCZAK, Małgorzata
- SŁAWETA, R. promotor
- Tytuł: Zdrowotne czynniki bioaktywne w żywności
- Miejsce i data obrony: Warszawa WSEiZ 2003
- Wydział i kierunek: Wydział Ekologii, Kierunek: Ochrona Środowiska Specjalność: Ochrona przyrody i krajobrazu
- Opis fizyczny: [1], 106 s. il. 30 cm
- Typ pracy: Praca dyplomowa
MARC
- 001 a MOL828 n MOL828-2106
- 002 b 1 f a
- 100 1 PACHOLCZAK, Małgorzata
- 100 1 SŁAWETA, R. promotor
- 200 a Zdrowotne czynniki bioaktywne w żywności
- 201 f Małgorzata Pacholczak, promotor R. Sławeta
- 210 a Warszawa c WSEiZ d 2003
- 215 a [1], 106 s. b il. c 30 cm
- 225 a Wydział Ekologii x Kierunek: Ochrona Środowiska x Specjalność: Ochrona przyrody i krajobrazu
- 300 a Praca dyplomowa
- 600 a Ochrona Środowiska 2003
- 820 a 2106 b WE/1157
Dublin Core
Indeksy
- Autor (Twórca):
- Sygnatura: WE/1157
- Data: 2003
- Tytuł: Zdrowotne czynniki bioaktywne w żywności
- Miejsce wydania: Warszawa
- Słowa kluczowe: Ochrona Środowiska 2003
Egzemplarze
Aby móc wypożyczać musisz mieć założoną kartę czytelnika
- Sygnatura: WE/1157
- Lokalizacja egzemplarza: Czytelnia