Zanieczyszczenia i skażenia surowców żywnościowych i żywności

Katalog
WSEiZ DYPLOM
Pobierz opis bibliograficzny

Opis

  • Autor/Promotor:
    • KOSTRZEWSKA, Aleksandra
    • ŚWIĄTKOWSKI, A. promotor
  • Tytuł: Zanieczyszczenia i skażenia surowców żywnościowych i żywności
  • Miejsce i data obrony: Warszawa WSEiZ 2000
  • Wydział i kierunek: Wydział Ekologii, Kierunek: Ochrona Środowiska Specjalność: Ochrona przyrody i krajobrazu
  • Opis fizyczny: 99 s. il. 30 cm
  • Typ pracy: Praca dyplomowa

MARC

  • 001 a MOL828 n MOL828-2259
  • 002 b 1 f a
  • 100 1 KOSTRZEWSKA, Aleksandra
  • 100 1 ŚWIĄTKOWSKI, A. promotor
  • 200 a Zanieczyszczenia i skażenia surowców żywnościowych i żywności
  • 201 f Aleksandra Kostrzewska, promotor A. Świątkowski
  • 210 a Warszawa c WSEiZ d 2000
  • 215 a 99 s. b il. c 30 cm
  • 225 a Wydział Ekologii x Kierunek: Ochrona Środowiska x Specjalność: Ochrona przyrody i krajobrazu
  • 300 a Praca dyplomowa
  • 600 a Ochrona Środowiska 2000
  • 820 a 2259 b WE/386

Dublin Core

Egzemplarze

  • Sygnatura: WE/386
  • Lokalizacja egzemplarza: Czytelnia