Projekt zapewniania jakości w Master Foods Polska
Opis
- Autor/Promotor:
- CHĄDZYŃSKI, Robert
- ŻUBER, R. promotor
- Tytuł: Projekt zapewniania jakości w Master Foods Polska
- Miejsce i data obrony: Warszawa WSEiZ 2000
- Wydział i kierunek: Wydział Zarządzania, Kierunek: Zarządzanie i Marketing Specjalność: Zarządzanie przedsiębiorstwem
- Opis fizyczny: 60, [2] s. il. 30 cm
- Typ pracy: Praca dyplomowa
MARC
- 001 a MOL828 n MOL828-2931
- 002 b 1 f a
- 100 1 CHĄDZYŃSKI, Robert
- 100 1 ŻUBER, R. promotor
- 200 a Projekt zapewniania jakości w Master Foods Polska
- 201 f Robert Chądzyński, promotor R. Żuber
- 210 a Warszawa c WSEiZ d 2000
- 215 a 60, [2] s. b il. c 30 cm
- 225 a Wydział Zarządzania x Kierunek: Zarządzanie i Marketing x Specjalność: Zarządzanie przedsiębiorstwem
- 300 a Praca dyplomowa
- 600 a Zarządzanie i Marketing 2000
- 820 a 2931 b WZ/1631
Dublin Core
Indeksy
- Autor (Twórca):
- Sygnatura: WZ/1631
- Data: 2000
- Tytuł: Projekt zapewniania jakości w Master Foods Polska
- Miejsce wydania: Warszawa
- Słowa kluczowe: Zarządzanie i Marketing 2000
Egzemplarze
Aby móc wypożyczać musisz mieć założoną kartę czytelnika
- Sygnatura: WZ/1631
- Lokalizacja egzemplarza: Czytelnia