Zanieczyszczenie żywności w Polsce ołowiem i rtęcią w latach 1975-2000
Opis
- Autor/Promotor:
- GÓRSKI, Jacek
- GAJEWSKI, A. promotor
- Tytuł: Zanieczyszczenie żywności w Polsce ołowiem i rtęcią w latach 1975-2000
- Miejsce i data obrony: Warszawa WSEiZ 2004
- Wydział i kierunek: Wydział Ekologii, Kierunek: Ochrona Środowiska Specjalność: Ochrona przyrody i krajobrazu
- Opis fizyczny: [1], 57 s. il.tab. 30 cm
- Typ pracy: Praca dyplomowa
MARC
- 001 a MOL828 n MOL828-5442
- 002 b 1 f a
- 100 1 GÓRSKI, Jacek
- 100 1 GAJEWSKI, A. promotor
- 200 a Zanieczyszczenie żywności w Polsce ołowiem i rtęcią w latach 1975-2000
- 201 f Jacek Górski, promotor A. Gajewski
- 210 a Warszawa c WSEiZ d 2004
- 215 a [1], 57 s. b il.tab. c 30 cm
- 225 a Wydział Ekologii x Kierunek: Ochrona Środowiska x Specjalność: Ochrona przyrody i krajobrazu
- 300 a Praca dyplomowa
- 600 a Ochrona Środowiska 2004
- 820 a 5442 b WE/1256
Dublin Core
Indeksy
- Autor (Twórca):
- Sygnatura: WE/1256
- Data: 2004
- Tytuł: Zanieczyszczenie żywności w Polsce ołowiem i rtęcią w latach 1975-2000
- Miejsce wydania: Warszawa
- Słowa kluczowe: Ochrona Środowiska 2004
Egzemplarze
Aby móc wypożyczać, musisz mieć założoną kartę czytelnika
- Sygnatura: WE/1256
- Lokalizacja egzemplarza: Czytelnia