Analiza i ocena warunków pracy w przedsiębiorstwie produkcji artykułów spożywczych
Opis
- Autor/Promotor:
- WOJTCZAK, Maria
- GÓRSKA, E. promotor
- Tytuł: Analiza i ocena warunków pracy w przedsiębiorstwie produkcji artykułów spożywczych
- Miejsce i data obrony: Warszawa WSEiZ 2009
- Wydział i kierunek: Wydział Zarządzania, Kierunek: Zarządzanie i Inżynieria Produkcji Specjalność: Zarządzanie przedsiębiorstwem i ochrona środowiska
- Opis fizyczny: [2], 82 s. il. 30 cm
- Typ pracy: Praca dyplomowa
MARC
- 001 a MOL828 n MOL828-7682
- 002 b 1 f a
- 100 1 WOJTCZAK, Maria
- 100 1 GÓRSKA, E. promotor
- 200 a Analiza i ocena warunków pracy w przedsiębiorstwie produkcji artykułów spożywczych
- 201 f Maria Wojtczak, promotor E. Górska
- 210 a Warszawa c WSEiZ d 2009
- 215 a [2], 82 s. b il. c 30 cm
- 225 a Wydział Zarządzania x Kierunek: Zarządzanie i Inżynieria Produkcji x Specjalność: Zarządzanie przedsiębiorstwem i ochrona środowiska
- 300 a Praca dyplomowa
- 600 a Zarządzanie i Inżynieria Produkcji 2009
- 820 a 7682 b WZ/4777
Dublin Core
Indeksy
- Autor (Twórca):
- Sygnatura: WZ/4777
- Data: 2009
- Tytuł: Analiza i ocena warunków pracy w przedsiębiorstwie produkcji artykułów spożywczych
- Miejsce wydania: Warszawa
- Słowa kluczowe: Zarządzanie i Inżynieria Produkcji 2009
Egzemplarze
Aby móc wypożyczać, musisz mieć założoną kartę czytelnika
- Sygnatura: WZ/4777
- Lokalizacja egzemplarza: Czytelnia