Analiza struktury organizacyjnej na przykładzie Zespołu Szkół Gastronomicznych im. prof. Eugeniusza Pijanowskiego
Opis
- Autor/Promotor:
- BIAŁEK, Ewelina
- SMOLEŃ, A. promotor
- Tytuł: Analiza struktury organizacyjnej na przykładzie Zespołu Szkół Gastronomicznych im. prof. Eugeniusza Pijanowskiego
- Miejsce i data obrony: Warszawa WSEiZ 2008
- Wydział i kierunek: Wydział Zarządzania, Kierunek: Zarządzanie i Marketing Specjalność: Zarządzanie turystyką ekologiczną
- Opis fizyczny: 76 s. il. 30 cm
- Typ pracy: Praca dyplomowa
MARC
- 001 a MOL828 n MOL828-7705
- 002 b 1 f a
- 100 1 BIAŁEK, Ewelina
- 100 1 SMOLEŃ, A. promotor
- 200 a Analiza struktury organizacyjnej na przykładzie Zespołu Szkół Gastronomicznych im. prof. Eugeniusza Pijanowskiego
- 201 f Ewelina Białek, promotor A. Smoleń
- 210 a Warszawa c WSEiZ d 2008
- 215 a 76 s. b il. c 30 cm
- 225 a Wydział Zarządzania x Kierunek: Zarządzanie i Marketing x Specjalność: Zarządzanie turystyką ekologiczną
- 300 a Praca dyplomowa
- 600 a Zarządzanie i Marketing 2008
- 820 a 7705 b WZ/4800
Dublin Core
Indeksy
- Autor (Twórca):
- Sygnatura: WZ/4800
- Data: 2008
- Tytuł: Analiza struktury organizacyjnej na przykładzie Zespołu Szkół Gastronomicznych im. prof. Eugeniusza Pijanowskiego
- Miejsce wydania: Warszawa
- Słowa kluczowe: Zarządzanie i Marketing 2008
Egzemplarze
Aby móc wypożyczać, musisz mieć założoną kartę czytelnika
- Sygnatura: WZ/4800
- Lokalizacja egzemplarza: Czytelnia