Projekt doskonalenia organizacji stanowiska roboczego pakowania produktów czekoladowych
Opis
- Autor/Promotor:
- PRUSAK, Łukasz
- SKIERNIEWSKI, J. promotor
- Tytuł: Projekt doskonalenia organizacji stanowiska roboczego pakowania produktów czekoladowych
- Miejsce i data obrony: Warszawa WSEiZ 2009
- Wydział i kierunek: Wydział Zarządzania, Kierunek: Zarządzanie i Inżynieria Produkcji Specjalność: Zarządzanie przedsiębiorstwem i ochrona środowiska
- Opis fizyczny: 67, [9] s. il. 30 cm
- Typ pracy: Praca dyplomowa
MARC
- 001 a MOL828 n MOL828-7946
- 002 b 1 f a
- 100 1 PRUSAK, Łukasz
- 100 1 SKIERNIEWSKI, J. promotor
- 200 a Projekt doskonalenia organizacji stanowiska roboczego pakowania produktów czekoladowych
- 201 f Łukasz Prusak, promotor J. Skierniewski
- 210 a Warszawa c WSEiZ d 2009
- 215 a 67, [9] s. b il. c 30 cm
- 225 a Wydział Zarządzania x Kierunek: Zarządzanie i Inżynieria Produkcji x Specjalność: Zarządzanie przedsiębiorstwem i ochrona środowiska
- 300 a Praca dyplomowa
- 600 a Zarządzanie i Inżynieria Produkcji 2009
- 820 a 7946 b WZ/4891
Dublin Core
Indeksy
- Autor (Twórca):
- Sygnatura: WZ/4891
- Data: 2009
- Tytuł: Projekt doskonalenia organizacji stanowiska roboczego pakowania produktów czekoladowych
- Miejsce wydania: Warszawa
- Słowa kluczowe: Zarządzanie i Inżynieria Produkcji 2009
Egzemplarze
Aby móc wypożyczać, musisz mieć założoną kartę czytelnika
- Sygnatura: WZ/4891
- Lokalizacja egzemplarza: Czytelnia