Ocena ryzyka zawodowego na wybranych stanowiskach produkcyjnych w restauracji McDonald's
Opis
- Autor/Promotor:
- GREMPLEWSKI, Piotr
- GÓRSKA, E. promotor
- Tytuł: Ocena ryzyka zawodowego na wybranych stanowiskach produkcyjnych w restauracji McDonald's
- Miejsce i data obrony: Warszawa WSEiZ 2010
- Wydział i kierunek: Wydział Zarządzania, Kierunek: Zarządzanie i Inżynieria Produkcji Specjalność: Bezpieczeństwo i higiena pracy
- Opis fizyczny: 70 s. il. 30 cm
- Typ pracy: Praca dyplomowa
MARC
- 001 a MOL828 n MOL828-8113
- 002 b 1 f a
- 100 1 GREMPLEWSKI, Piotr
- 100 1 GÓRSKA, E. promotor
- 200 a Ocena ryzyka zawodowego na wybranych stanowiskach produkcyjnych w restauracji McDonald's
- 201 f Piotr Gremplewski, promotor E. Górska
- 210 a Warszawa c WSEiZ d 2010
- 215 a 70 s. b il. c 30 cm
- 225 a Wydział Zarządzania x Kierunek: Zarządzanie i Inżynieria Produkcji x Specjalność: Bezpieczeństwo i higiena pracy
- 300 a Praca dyplomowa
- 600 a Zarządzanie i Inżynieria Produkcji 2010
- 820 a 8113 b WZ/4971
Dublin Core
Indeksy
- Autor (Twórca):
- Sygnatura: WZ/4971
- Data: 2010
- Tytuł: Ocena ryzyka zawodowego na wybranych stanowiskach produkcyjnych w restauracji McDonald's
- Miejsce wydania: Warszawa
- Słowa kluczowe: Zarządzanie i Inżynieria Produkcji 2010
Egzemplarze
Aby móc wypożyczać, musisz mieć założoną kartę czytelnika
- Sygnatura: WZ/4971
- Lokalizacja egzemplarza: Czytelnia