Ocena ryzyka zawodowego na wybranych stanowiskach produkcyjnych w restauracji McDonald's

Katalog
WSEiZ DYPLOM
Pobierz opis bibliograficzny

Opis

  • Autor/Promotor:
    • GREMPLEWSKI, Piotr
    • GÓRSKA, E. promotor
  • Tytuł: Ocena ryzyka zawodowego na wybranych stanowiskach produkcyjnych w restauracji McDonald's
  • Miejsce i data obrony: Warszawa WSEiZ 2010
  • Wydział i kierunek: Wydział Zarządzania, Kierunek: Zarządzanie i Inżynieria Produkcji Specjalność: Bezpieczeństwo i higiena pracy
  • Opis fizyczny: 70 s. il. 30 cm
  • Typ pracy: Praca dyplomowa

MARC

  • 001 a MOL828 n MOL828-8113
  • 002 b 1 f a
  • 100 1 GREMPLEWSKI, Piotr
  • 100 1 GÓRSKA, E. promotor
  • 200 a Ocena ryzyka zawodowego na wybranych stanowiskach produkcyjnych w restauracji McDonald's
  • 201 f Piotr Gremplewski, promotor E. Górska
  • 210 a Warszawa c WSEiZ d 2010
  • 215 a 70 s. b il. c 30 cm
  • 225 a Wydział Zarządzania x Kierunek: Zarządzanie i Inżynieria Produkcji x Specjalność: Bezpieczeństwo i higiena pracy
  • 300 a Praca dyplomowa
  • 600 a Zarządzanie i Inżynieria Produkcji 2010
  • 820 a 8113 b WZ/4971

Dublin Core

Egzemplarze

  • Sygnatura: WZ/4971
  • Lokalizacja egzemplarza: Czytelnia