Wyniki wyszukiwania
Chemia żywności skład, przemiany i właściwości żywności : praca zbiorowa
- Katalog: Książki
- Autor: Sikorski, Zdzisław E. red.
- Wydawca: Warszawa Wydawnictwa Naukowo-Techniczne 2000
- Wydanie: Wyd. 3 zm.
Chemia żywności skład, przemiany i właściwości żywności : praca zbiorowa
- Katalog: Książki
- Autor: Sikorski, Zdzisław E. red.
- Wydawca: Warszawa Wydawnictwa Naukowo-Techniczne 2002
- Wydanie: Wyd. 4 uaktual.
Chemia żywności praca zbiorowa
- Katalog: Książki
- Autor: Sikorski, Zdzisław E. red.
- Wydawca: Warszawa Wydawnictwa Naukowo-Techniczne 2009
- Wydanie: Wyd. 5 zm.
Chemia żywności praca zbiorowa
- Katalog: Książki
- Autor: Sikorski, Zdzisław E. red.
- Wydawca: Warszawa Wydawnictwa Naukowo-Techniczne 2009
- Wydanie: Wyd. 5 zm.
Chemia żywności praca zbiorowa
- Katalog: Książki
- Autor: Sikorski, Zdzisław E. red.
- Wydawca: Warszawa Wydawnictwa Naukowo-Techniczne 2009
- Wydanie: Wyd. 5 zm.
Szkodliwe substancje w żywności pochodzenie, działanie, zagrożenia zdrowotne
- Katalog: Książki
- Autor:
- Wydawca: Warszawa Wydaw. Naukowe PWN 2020
Wyświetlono 6 rekordów