Wyniki wyszukiwania
Stan i perspektywy rozwoju gastronomii w Polsce
- Katalog: WSEiZ DYPLOM
- Autor/Promotor:
- KOWAL, Mateusz Stanisław
- WOŹNICZKO, M. promotor
- Wydział i kierunek: Wydział Inżynierii i Zarządzania Kierunek: Zarządzanie Specjalność: Usługi gastronomiczne i dietetyka
- Typ: Praca dyplomowa
Organizacja usług gastronomicznych w obiekcie hotelarskim na przykładzie warszawskiego Hotelu Marriott
- Katalog: WSEiZ DYPLOM
- Autor/Promotor:
- WOŹNIAK, Violetta Katarzyna
- WOŹNICZKO, M. promotor
- Wydział i kierunek: Wydział Zarządzania Kierunek: Zarządzanie Specjalność: Usługi gastronomiczne i dietetyka
- Typ: Praca dyplomowa
Rynek usług gastronomicznych w Polsce na początku XXI wieku
- Katalog: WSEiZ DYPLOM
- Autor/Promotor:
- JACKOWSKA, Justyna Ewelina
- WOŹNICZKO, M. promotor
- Wydział i kierunek: Wydział Zarządzania Kierunek: Zarządzanie Specjalność: Usługi gastronomiczne i dietetyka
- Typ: Praca dyplomowa
Karczma jako miejsce popularyzujące kuchnię regionalną
- Katalog: WSEiZ DYPLOM
- Autor/Promotor:
- POWIERZA, Olga Aldona
- WOŹNICZKO, M. promotor
- Wydział i kierunek: Wydział Zarządzania Kierunek: Zarządzanie Specjalność: Usługi gastronomiczne i dietetyka
- Typ: Praca dyplomowa
Organizacja pracy w dziale usługowym zakładu gastronomicznego ze szczególnym uwzględnieniem stanowiska kelnera na przykładzie Latem Bar&Restaurant w Warszawie
- Katalog: WSEiZ DYPLOM
- Autor/Promotor:
- BOGUSZEWSKA, Magdalena
- WOŹNICZKO, M. promotor
- Wydział i kierunek: Wydział Zarządzania Kierunek: Zarządzanie Specjalność: Usługi gastronomiczne i dietetyka
- Typ: Praca dyplomowa
Organizacja i obsługa przyjęć okolicznościowych w gastronomii hotelowej na przykładzie hotelu The Westin Warsaw
- Katalog: WSEiZ DYPLOM
- Autor/Promotor:
- PEKURA, Urszula Dorota
- WOŹNICZKO, M. promotor
- Wydział i kierunek: Wydział Zarządzania Kierunek: Zarządzanie Specjalność: Usługi gastronomiczne i dietetyka
- Typ: Praca dyplomowa
Organizacja pracy w dziale bankietów i konferencji w gastronomii hotelowej na przykładzie Hotelu Regent w Warszawie
- Katalog: WSEiZ DYPLOM
- Autor/Promotor:
- SZANIAWSKA, Dominika Natalia
- WOŹNICZKO, M. promotor
- Wydział i kierunek: Wydział Inżynierii i Zarządzania Kierunek: Zarządzanie Specjalność: Usługi gastronomiczne i dietetyka
- Typ: Praca dyplomowa
Wina w restauracji i ich znaczenie w pracy sommeliera na przykładzie restauracji Latem Bar & Restaurant
- Katalog: WSEiZ DYPLOM
- Autor/Promotor:
- PONIATOWSKA, Magdalena Małgorzata
- WOŹNICZKO, M. promotor
- Wydział i kierunek: Wydział Inżynierii i Zarządzania Kierunek: Zarządzanie Specjalność: Usługi gastronomiczne i dietetyka
- Typ: Praca dyplomowa
Dieta wegetariańska jako element zachowań prozdrowotnych wykorzystywanych w gastronomii na przykładzie restauracji Vega
- Katalog: WSEiZ DYPLOM
- Autor/Promotor:
- ADAMCZYK, Agnieszka Maria
- WOŹNICZKO, M. promotor
- Wydział i kierunek: Wydział Inżynierii i Zarządzania Kierunek: Zarządzanie Specjalność: Usługi gastronomiczne i dietetyka
- Typ: Praca dyplomowa
Kawa i jej znaczenie w dzałalności gastronomicznej sieci piekarnio-kawiarni Gorąco polecam Nowakowski w Warszawie
- Katalog: WSEiZ DYPLOM
- Autor/Promotor:
- SEROKA, Dominika Anna
- WOŹNICZKO, M. promotor
- Wydział i kierunek: Wydział Inżynierii i Zarządzania Kierunek: Zarządzanie Specjalność: Usługi gastronomiczne i dietetyka
- Typ: Praca dyplomowa
Działalność barmana w gastronomii indywidualnej na przykładzie firmy Drink-Bar
- Katalog: WSEiZ DYPLOM
- Autor/Promotor:
- STANIETA, Olga
- WOŹNICZKO, M. promotor
- Wydział i kierunek: Wydział Inżynierii i Zarządzania Kierunek: Zarządzanie Specjalność: Usługi gastronomiczne i dietetyka
- Typ: Praca dyplomowa
Wpływ diety na funkcjonowanie dzieci w wieku przedszkolnym chorych na autyzm
- Katalog: WSEiZ DYPLOM
- Autor/Promotor:
- GMURKOWSKA, Anna Maria
- WOŹNICZKO, M. promotor
- Wydział i kierunek: Wydział Inżynierii i Zarządzania Kierunek: Zarządzanie Specjalność: Usługi gastronomiczne i dietetyka
- Typ: Praca dyplomowa
Organizacja pracy kuchni w restauracjach Dyspensa i Oko Express Asian
- Katalog: WSEiZ DYPLOM
- Autor/Promotor:
- TARARUJ, Przemysław Jakub
- WOŹNICZKO, M. promotor
- Wydział i kierunek: Wydział Inżynierii i Zarządzania Kierunek: Zarządzanie Specjalność: Usługi gastronomiczne i dietetyka
- Typ: Praca dyplomowa
Rola i znaczenie pracy szefa kuchni w gastronomii na przykładzie Pizza Ristorante
- Katalog: WSEiZ DYPLOM
- Autor/Promotor:
- PIOTRKOWICZ, Dominika
- WOŹNICZKO, M. promotor
- Wydział i kierunek: Wydział Inżynierii i Zarządzania Kierunek: Zarządzanie Specjalność: Usługi gastronomiczne i dietetyka
- Typ: Praca dyplomowa
Analiza rozwoju enoturystyki w Polsce
- Katalog: WSEiZ DYPLOM
- Autor/Promotor:
- STĘPIEŃ, Olga Anna
- WOŹNICZKO, M. promotor
- Wydział i kierunek: Wydział Inżynierii i Zarządzania Kierunek: Zarządzanie Specjalność: Usługi gastronomiczne i dietetyka
- Typ: Praca dyplomowa
Kawa w ofercie sieci kawiarni Starbucks na przykładzie warszawskiej Starbucks Coffee
- Katalog: WSEiZ DYPLOM
- Autor/Promotor:
- GOMUŁA, Anita Sylwia
- WOŹNICZKO, M. promotor
- Wydział i kierunek: Wydział Inżynierii i Zarządzania Kierunek: Zarządzanie Specjalność: Usługi gastronomiczne i dietetyka
- Typ: Praca dyplomowa
Wyświetlono 16 rekordów