Wyniki wyszukiwania
Pole wyboru | Miniatura | Tytuł | Autor (Twórca) | Katalog | Data | |
---|---|---|---|---|---|---|
Brak miniatury | Stan i perspektywy rozwoju rynku żywności funkcjonalnej | Jeznach, Maria red. | Książki | 2003 | ||
Brak miniatury | Żywność prozdrowotna składniki i technologia | Czapski, Janusz red.; Górecka, Danuta red. | Książki | 2014 | ||
Brak miniatury | Designed food - żywność projektowana X Konferencja Naukowa z cyklu "Żywność XXI wieku", Kraków, 22-23 września 2011 r. : komunikaty | Duda-Chodak, Aleksandra red. | Książki | 2011 | ||
Brak miniatury | Żywność projektowana - designed food | Walczycka, Maria red. | Książki | 2011 | ||
Brak miniatury | Żywność projektowana - designed food | Walczycka, Maria red. | Książki | 2011 | ||
Brak miniatury | Żywność projektowana - designed food | Walczycka, Maria red. | Książki | 2011 | ||
Brak miniatury | Żywność a bezpieczeństwo zdrowotne XI Konferencja Naukowa z cyklu "Żywność XXI wieku", Kraków, 18-19 września 2014 r. : komunikaty | Tarko, Tomasz red. | Książki | 2014 | ||
Wyświetlono 7 rekordów