System HACCP jako system bezpieczeństwa zbiorowego żywienia : przedstawienie funkcjonowania i wdrażania na przykładzie restauracji

Library catalog
WSEiZ DIPLOMA
Download bibliographic description

Description

  • Author/supervisor:
    • SKOLMOWSKA, Justyna
    • NIEDŹWIECKA-KĄCIK, D. promotor
  • Title: System HACCP jako system bezpieczeństwa zbiorowego żywienia : przedstawienie funkcjonowania i wdrażania na przykładzie restauracji
  • Place and date of defense: Warszawa WSEiZ 2012
  • Department and direction: Wydział Ekologii, Kierunek: Zdrowie Publiczne Specjalność: Zdrowie i środowisko
  • Physical description: 51 s. il. 30 cm
  • Thesis type: Praca dyplomowa

MARC

  • 001 a MOL828 n MOL828-8862
  • 002 b 1 f a
  • 100 1 SKOLMOWSKA, Justyna
  • 100 1 NIEDŹWIECKA-KĄCIK, D. promotor
  • 200 a System HACCP jako system bezpieczeństwa zbiorowego żywienia : przedstawienie funkcjonowania i wdrażania na przykładzie restauracji
  • 201 f Justyna Skolmowska, promotor D. Niedźwiecka-Kącik
  • 210 a Warszawa c WSEiZ d 2012
  • 215 a 51 s. b il. c 30 cm
  • 225 a Wydział Ekologii x Kierunek: Zdrowie Publiczne x Specjalność: Zdrowie i środowisko
  • 300 a Praca dyplomowa
  • 600 a Zdrowie Publiczne 2012
  • 820 a 8862 b WE/1951

Dublin Core

Copies

  • Signature: WE/1951
  • Copy location: Czytelnia