System HACCP jako system bezpieczeństwa zbiorowego żywienia : przedstawienie funkcjonowania i wdrażania na przykładzie restauracji
Opis
- Autor/Promotor:
- SKOLMOWSKA, Justyna
- NIEDŹWIECKA-KĄCIK, D. promotor
- Tytuł: System HACCP jako system bezpieczeństwa zbiorowego żywienia : przedstawienie funkcjonowania i wdrażania na przykładzie restauracji
- Miejsce i data obrony: Warszawa WSEiZ 2012
- Wydział i kierunek: Wydział Ekologii, Kierunek: Zdrowie Publiczne Specjalność: Zdrowie i środowisko
- Opis fizyczny: 51 s. il. 30 cm
- Typ pracy: Praca dyplomowa
MARC
- 001 a MOL828 n MOL828-8862
- 002 b 1 f a
- 100 1 SKOLMOWSKA, Justyna
- 100 1 NIEDŹWIECKA-KĄCIK, D. promotor
- 200 a System HACCP jako system bezpieczeństwa zbiorowego żywienia : przedstawienie funkcjonowania i wdrażania na przykładzie restauracji
- 201 f Justyna Skolmowska, promotor D. Niedźwiecka-Kącik
- 210 a Warszawa c WSEiZ d 2012
- 215 a 51 s. b il. c 30 cm
- 225 a Wydział Ekologii x Kierunek: Zdrowie Publiczne x Specjalność: Zdrowie i środowisko
- 300 a Praca dyplomowa
- 600 a Zdrowie Publiczne 2012
- 820 a 8862 b WE/1951
Dublin Core
Indeksy
- Autor (Twórca):
- Sygnatura: WE/1951
- Data: 2012
- Tytuł: System HACCP jako system bezpieczeństwa zbiorowego żywienia : przedstawienie funkcjonowania i wdrażania na przykładzie restauracji
- Miejsce wydania: Warszawa
- Słowa kluczowe: Zdrowie Publiczne 2012
Egzemplarze
Aby móc wypożyczać, musisz mieć założoną kartę czytelnika
- Sygnatura: WE/1951
- Lokalizacja egzemplarza: Czytelnia