Żywność ekologiczna i jej rynek na przykładzie warzyw
Description
- Author/supervisor:
- STOBIECKA, Justyna
- KUSIŃSKA, A. promotor
- Title: Żywność ekologiczna i jej rynek na przykładzie warzyw
- Place and date of defense: Warszawa WSEiZ 2014
- Department and direction: Wydział Zarządzania, Kierunek: Zarządzanie Specjalność: Usługi gastronomiczne i dietetyka
- Physical description: [1], 59 s. il. 30 cm
- Thesis type: Praca dyplomowa
MARC
- 001 a MOL828 n MOL828-10257
- 002 b 1 f a
- 100 1 STOBIECKA, Justyna
- 100 1 KUSIŃSKA, A. promotor
- 200 a Żywność ekologiczna i jej rynek na przykładzie warzyw
- 201 f Justyna Stobiecka, promotor A. Kusińska
- 210 a Warszawa c WSEiZ d 2014
- 215 a [1], 59 s. b il. c 30 cm
- 225 a Wydział Zarządzania x Kierunek: Zarządzanie x Specjalność: Usługi gastronomiczne i dietetyka
- 300 a Praca dyplomowa
- 600 a Zarządzanie 2014
- 820 a 10257 b WZ/5294
Dublin Core
Indexes
- Author:
- Signature: WZ/5294
- Date: 2014
- Title: Żywność ekologiczna i jej rynek na przykładzie warzyw
- Place of publication: Warszawa
- Key words: Zarządzanie 2014
Copies
To be able to borrow a book, you must have a reader card
- Signature: WZ/5294
- Copy location: Czytelnia