Żywność ekologiczna i jej rynek na przykładzie warzyw

Katalog
WSEiZ DYPLOM
Pobierz opis bibliograficzny

Opis

  • Autor/Promotor:
    • STOBIECKA, Justyna
    • KUSIŃSKA, A. promotor
  • Tytuł: Żywność ekologiczna i jej rynek na przykładzie warzyw
  • Miejsce i data obrony: Warszawa WSEiZ 2014
  • Wydział i kierunek: Wydział Zarządzania, Kierunek: Zarządzanie Specjalność: Usługi gastronomiczne i dietetyka
  • Opis fizyczny: [1], 59 s. il. 30 cm
  • Typ pracy: Praca dyplomowa

MARC

  • 001 a MOL828 n MOL828-10257
  • 002 b 1 f a
  • 100 1 STOBIECKA, Justyna
  • 100 1 KUSIŃSKA, A. promotor
  • 200 a Żywność ekologiczna i jej rynek na przykładzie warzyw
  • 201 f Justyna Stobiecka, promotor A. Kusińska
  • 210 a Warszawa c WSEiZ d 2014
  • 215 a [1], 59 s. b il. c 30 cm
  • 225 a Wydział Zarządzania x Kierunek: Zarządzanie x Specjalność: Usługi gastronomiczne i dietetyka
  • 300 a Praca dyplomowa
  • 600 a Zarządzanie 2014
  • 820 a 10257 b WZ/5294

Dublin Core

Egzemplarze

  • Sygnatura: WZ/5294
  • Lokalizacja egzemplarza: Czytelnia