Organizacja usług gastronomicznych w obiekcie hotelarskim na przykładzie warszawskiego Hotelu Marriott

Library catalog
WSEiZ DIPLOMA
Download bibliographic description

Description

  • Author/supervisor:
    • WOŹNIAK, Violetta Katarzyna
    • WOŹNICZKO, M. promotor
  • Title: Organizacja usług gastronomicznych w obiekcie hotelarskim na przykładzie warszawskiego Hotelu Marriott
  • Place and date of defense: Warszawa WSEiZ 2014
  • Department and direction: Wydział Zarządzania, Kierunek: Zarządzanie Specjalność: Usługi gastronomiczne i dietetyka
  • Physical description: 66 s. il. 30 cm
  • Thesis type: Praca dyplomowa

MARC

  • 001 a MOL828 n MOL828-10266
  • 002 b 1 f a
  • 100 1 WOŹNIAK, Violetta Katarzyna
  • 100 1 WOŹNICZKO, M. promotor
  • 200 a Organizacja usług gastronomicznych w obiekcie hotelarskim na przykładzie warszawskiego Hotelu Marriott
  • 201 f Violetta Katarzyna Woźniak, promotor M. Woźniczko
  • 210 a Warszawa c WSEiZ d 2014
  • 215 a 66 s. b il. c 30 cm
  • 225 a Wydział Zarządzania x Kierunek: Zarządzanie x Specjalność: Usługi gastronomiczne i dietetyka
  • 300 a Praca dyplomowa
  • 600 a Zarządzanie 2014
  • 820 a 10266 b WZ/5303

Dublin Core

Copies

  • Signature: WZ/5303
  • Copy location: Czytelnia