Żywieniowe możliwości zapobiegania chorobom nowotworowym w teorii i praktyce w opinii respondentów
Description
- Author/supervisor:
- PASTERNAK, Monika
- CETNER, J. promotor
- Title: Żywieniowe możliwości zapobiegania chorobom nowotworowym w teorii i praktyce w opinii respondentów
- Place and date of defense: Warszawa WSEiZ 2016
- Department and direction: Wydział Zarządzania, Kierunek: Zarządzanie Specjalność: Usługi gastronomiczne i dietetyka
- Physical description: 36, [20] s. il. 30 cm
- Thesis type: Praca dyplomowa
MARC
- 001 a MOL828 n MOL828-11133
- 002 b 1 f a
- 100 1 PASTERNAK, Monika
- 100 1 CETNER, J. promotor
- 200 a Żywieniowe możliwości zapobiegania chorobom nowotworowym w teorii i praktyce w opinii respondentów
- 201 f Monika Pasternak, promotor J. Cetner
- 210 a Warszawa c WSEiZ d 2016
- 215 a 36, [20] s. b il. c 30 cm
- 225 a Wydział Zarządzania x Kierunek: Zarządzanie x Specjalność: Usługi gastronomiczne i dietetyka
- 300 a Praca dyplomowa
- 600 a Zarządzanie 2016
- 820 a 11133 b WZ/5432
Dublin Core
Indexes
- Author:
- Signature: WZ/5432
- Date: 2016
- Title: Żywieniowe możliwości zapobiegania chorobom nowotworowym w teorii i praktyce w opinii respondentów
- Place of publication: Warszawa
- Key words: Zarządzanie 2016
Copies
To be able to borrow a book, you must have a reader card
- Signature: WZ/5432
- Copy location: Czytelnia