Żywieniowe możliwości zapobiegania chorobom nowotworowym w teorii i praktyce w opinii respondentów
Opis
- Autor/Promotor:
- PASTERNAK, Monika
- CETNER, J. promotor
- Tytuł: Żywieniowe możliwości zapobiegania chorobom nowotworowym w teorii i praktyce w opinii respondentów
- Miejsce i data obrony: Warszawa WSEiZ 2016
- Wydział i kierunek: Wydział Zarządzania, Kierunek: Zarządzanie Specjalność: Usługi gastronomiczne i dietetyka
- Opis fizyczny: 36, [20] s. il. 30 cm
- Typ pracy: Praca dyplomowa
MARC
- 001 a MOL828 n MOL828-11133
- 002 b 1 f a
- 100 1 PASTERNAK, Monika
- 100 1 CETNER, J. promotor
- 200 a Żywieniowe możliwości zapobiegania chorobom nowotworowym w teorii i praktyce w opinii respondentów
- 201 f Monika Pasternak, promotor J. Cetner
- 210 a Warszawa c WSEiZ d 2016
- 215 a 36, [20] s. b il. c 30 cm
- 225 a Wydział Zarządzania x Kierunek: Zarządzanie x Specjalność: Usługi gastronomiczne i dietetyka
- 300 a Praca dyplomowa
- 600 a Zarządzanie 2016
- 820 a 11133 b WZ/5432
Dublin Core
Indeksy
- Autor (Twórca):
- Sygnatura: WZ/5432
- Data: 2016
- Tytuł: Żywieniowe możliwości zapobiegania chorobom nowotworowym w teorii i praktyce w opinii respondentów
- Miejsce wydania: Warszawa
- Słowa kluczowe: Zarządzanie 2016
Egzemplarze
Aby móc wypożyczać musisz mieć założoną kartę czytelnika
- Sygnatura: WZ/5432
- Lokalizacja egzemplarza: Czytelnia