System HACCP na przykładzie firmy spożywczej
Description
- Author/supervisor:
- GAWEŁEK, Piotr
- STAŃKOWSKI, K. promotor
- Title: System HACCP na przykładzie firmy spożywczej
- Place and date of defense: Warszawa WSEiZ 2006
- Department and direction: Wydział Zarządzania Kierunek: Zarządzanie i Inżynieria Produkcji Specjalność: Zarządzanie i ochrona środowiska
- Physical description: 86 s. il. 30 cm
- Thesis type: Praca magisterska
MARC
- 001 a MOL828 n MOL828-877
- 002 b 1 f a
- 100 1 GAWEŁEK, Piotr
- 100 1 STAŃKOWSKI, K. promotor
- 200 a System HACCP na przykładzie firmy spożywczej
- 201 f Piotr Gawełek, promotor K. Stańkowski
- 210 a Warszawa c WSEiZ d 2006
- 215 a 86 s. b il. c 30 cm
- 225 a Wydział Zarządzania x Kierunek: Zarządzanie i Inżynieria Produkcji x Specjalność: Zarządzanie i ochrona środowiska
- 300 a Praca magisterska
- 600 a Zarządzanie i Inżynieria Produkcji 2006
- 820 a 877 b ZM/378
Dublin Core
Indexes
- Author:
- Signature: ZM/378
- Date: 2006
- Title: System HACCP na przykładzie firmy spożywczej
- Place of publication: Warszawa
- Key words: Zarządzanie i Inżynieria Produkcji 2006
Copies
To be able to borrow a book, you must have a reader card
- Signature: ZM/378
- Copy location: Czytelnia