System HACCP na przykładzie firmy spożywczej

Katalog
WSEiZ MAGISTER
Pobierz opis bibliograficzny

Opis

  • Autor/promotor:
    • GAWEŁEK, Piotr
    • STAŃKOWSKI, K. promotor
  • Tytuł: System HACCP na przykładzie firmy spożywczej
  • Miejsce i data obrony: Warszawa WSEiZ 2006
  • Wydział i kierunek: Wydział Zarządzania Kierunek: Zarządzanie i Inżynieria Produkcji Specjalność: Zarządzanie i ochrona środowiska
  • Opis fizyczny: 86 s. il. 30 cm
  • Typ pracy: Praca magisterska

MARC

  • 001 a MOL828 n MOL828-877
  • 002 b 1 f a
  • 100 1 GAWEŁEK, Piotr
  • 100 1 STAŃKOWSKI, K. promotor
  • 200 a System HACCP na przykładzie firmy spożywczej
  • 201 f Piotr Gawełek, promotor K. Stańkowski
  • 210 a Warszawa c WSEiZ d 2006
  • 215 a 86 s. b il. c 30 cm
  • 225 a Wydział Zarządzania x Kierunek: Zarządzanie i Inżynieria Produkcji x Specjalność: Zarządzanie i ochrona środowiska
  • 300 a Praca magisterska
  • 600 a Zarządzanie i Inżynieria Produkcji 2006
  • 820 a 877 b ZM/378

Dublin Core

Egzemplarze

  • Sygnatura: ZM/378
  • Lokalizacja egzemplarza: Czytelnia