Projekt wyposażenia technicznego zaplecza gastronomicznego restauracji hotelowej
Description
- Author/supervisor:
- HUTNICHENKO, Inna
- CETNER, J. promotor
- Title: Projekt wyposażenia technicznego zaplecza gastronomicznego restauracji hotelowej
- Place and date of defense: Warszawa WSEiZ 2019
- Department and direction: Wydział Inżynierii i Zarządzania Kierunek: Zarządzanie i Inżynieria Produkcji Specjalność: Zarządzanie przedsiębiorstwem produkcyjnym
- Physical description: 96 s., [4] k. tabl. złoż. luz. il. 30 cm
- Thesis type: Praca magisterska
MARC
- 001 a MOL828 n MOL828-2692
- 002 b 1 f a
- 100 1 HUTNICHENKO, Inna
- 100 1 CETNER, J. promotor
- 200 a Projekt wyposażenia technicznego zaplecza gastronomicznego restauracji hotelowej
- 201 f Inna Hutnichenko, promotor J. Cetner
- 210 a Warszawa c WSEiZ d 2019
- 215 a 96 s., [4] k. tabl. złoż. luz. b il. c 30 cm
- 225 a Wydział Inżynierii i Zarządzania x Kierunek: Zarządzanie i Inżynieria Produkcji x Specjalność: Zarządzanie przedsiębiorstwem produkcyjnym
- 300 a Praca magisterska
- 600 a Zarządzanie i Inżynieria Produkcji 2019
- 820 a 2692 b ZM/906
Dublin Core
Indexes
- Author:
- Signature: ZM/906
- Date: 2019
- Title: Projekt wyposażenia technicznego zaplecza gastronomicznego restauracji hotelowej
- Place of publication: Warszawa
- Key words: Zarządzanie i Inżynieria Produkcji 2019
Copies
To be able to borrow a book, you must have a reader card
- Signature: ZM/906
- Copy location: Czytelnia