Projekt wyposażenia technicznego zaplecza gastronomicznego restauracji hotelowej

Katalog
WSEiZ MAGISTER
Pobierz opis bibliograficzny

Opis

  • Autor/promotor:
    • HUTNICHENKO, Inna
    • CETNER, J. promotor
  • Tytuł: Projekt wyposażenia technicznego zaplecza gastronomicznego restauracji hotelowej
  • Miejsce i data obrony: Warszawa WSEiZ 2019
  • Wydział i kierunek: Wydział Inżynierii i Zarządzania Kierunek: Zarządzanie i Inżynieria Produkcji Specjalność: Zarządzanie przedsiębiorstwem produkcyjnym
  • Opis fizyczny: 96 s., [4] k. tabl. złoż. luz. il. 30 cm
  • Typ pracy: Praca magisterska

MARC

  • 001 a MOL828 n MOL828-2692
  • 002 b 1 f a
  • 100 1 HUTNICHENKO, Inna
  • 100 1 CETNER, J. promotor
  • 200 a Projekt wyposażenia technicznego zaplecza gastronomicznego restauracji hotelowej
  • 201 f Inna Hutnichenko, promotor J. Cetner
  • 210 a Warszawa c WSEiZ d 2019
  • 215 a 96 s., [4] k. tabl. złoż. luz. b il. c 30 cm
  • 225 a Wydział Inżynierii i Zarządzania x Kierunek: Zarządzanie i Inżynieria Produkcji x Specjalność: Zarządzanie przedsiębiorstwem produkcyjnym
  • 300 a Praca magisterska
  • 600 a Zarządzanie i Inżynieria Produkcji 2019
  • 820 a 2692 b ZM/906

Dublin Core

Egzemplarze

  • Sygnatura: ZM/906
  • Lokalizacja egzemplarza: Czytelnia