Ocena systemu HACCP w wybranej restauracji w Warszawie
Description
- Author/supervisor:
- WIŚNIEWSKA, Magdalena Paulina
- GÓRSKA, E. promotor
- Title: Ocena systemu HACCP w wybranej restauracji w Warszawie
- Place and date of defense: Warszawa WSEiZ 2013
- Department and direction: Wydział Zarządzania Kierunek: Ergonomia Bezpieczeństwo i Higiena Pracy
- Physical description: 50 s. il. 30 cm
- Thesis type: Praca podyplomowa
MARC
- 001 a MOL828 n MOL828-153
- 002 b 1 f a
- 100 1 WIŚNIEWSKA, Magdalena Paulina
- 100 1 GÓRSKA, E. promotor
- 200 a Ocena systemu HACCP w wybranej restauracji w Warszawie
- 201 f Magdalena Paulina Wiśniewska, promotor E. Górska
- 210 a Warszawa c WSEiZ d 2013
- 215 a 50 s. b il. c 30 cm
- 225 a Wydział Zarządzania x Kierunek: Ergonomia x Bezpieczeństwo i Higiena Pracy
- 300 a Praca podyplomowa
- 600 a Ergonomia, Bezpieczeństwo i Higiena Pracy 2013
- 820 a 153 b PZ/113
Dublin Core
Indexes
- Author:
- Signature: PZ/113
- Date: 2013
- Title: Ocena systemu HACCP w wybranej restauracji w Warszawie
- Place of publication: Warszawa
- Key words: Ergonomia, Bezpieczeństwo i Higiena Pracy 2013
Copies
To be able to borrow a book, you must have a reader card
- Signature: PZ/113
- Copy location: Czytelnia