Ocena systemu HACCP w wybranej restauracji w Warszawie
Opis
- Autor/promotor:
- WIŚNIEWSKA, Magdalena Paulina
- GÓRSKA, E. promotor
- Tytuł: Ocena systemu HACCP w wybranej restauracji w Warszawie
- Miejsce i data obrony: Warszawa WSEiZ 2013
- Wydział i kierunek: Wydział Zarządzania Kierunek: Ergonomia Bezpieczeństwo i Higiena Pracy
- Opis fizyczny: 50 s. il. 30 cm
- Typ pracy: Praca podyplomowa
MARC
- 001 a MOL828 n MOL828-153
- 002 b 1 f a
- 100 1 WIŚNIEWSKA, Magdalena Paulina
- 100 1 GÓRSKA, E. promotor
- 200 a Ocena systemu HACCP w wybranej restauracji w Warszawie
- 201 f Magdalena Paulina Wiśniewska, promotor E. Górska
- 210 a Warszawa c WSEiZ d 2013
- 215 a 50 s. b il. c 30 cm
- 225 a Wydział Zarządzania x Kierunek: Ergonomia x Bezpieczeństwo i Higiena Pracy
- 300 a Praca podyplomowa
- 600 a Ergonomia, Bezpieczeństwo i Higiena Pracy 2013
- 820 a 153 b PZ/113
Dublin Core
Indeksy
- Autor (Twórca):
- Sygnatura: PZ/113
- Data: 2013
- Tytuł: Ocena systemu HACCP w wybranej restauracji w Warszawie
- Miejsce wydania: Warszawa
- Słowa kluczowe: Ergonomia, Bezpieczeństwo i Higiena Pracy 2013
Egzemplarze
Aby móc wypożyczać musisz mieć założoną kartę czytelnika
- Sygnatura: PZ/113
- Lokalizacja egzemplarza: Czytelnia