Ocena systemu HACCP w wybranej restauracji w Warszawie

Katalog
WSEiZ PODYPLOM
Pobierz opis bibliograficzny

Opis

  • Autor/promotor:
    • WIŚNIEWSKA, Magdalena Paulina
    • GÓRSKA, E. promotor
  • Tytuł: Ocena systemu HACCP w wybranej restauracji w Warszawie
  • Miejsce i data obrony: Warszawa WSEiZ 2013
  • Wydział i kierunek: Wydział Zarządzania Kierunek: Ergonomia Bezpieczeństwo i Higiena Pracy
  • Opis fizyczny: 50 s. il. 30 cm
  • Typ pracy: Praca podyplomowa

MARC

  • 001 a MOL828 n MOL828-153
  • 002 b 1 f a
  • 100 1 WIŚNIEWSKA, Magdalena Paulina
  • 100 1 GÓRSKA, E. promotor
  • 200 a Ocena systemu HACCP w wybranej restauracji w Warszawie
  • 201 f Magdalena Paulina Wiśniewska, promotor E. Górska
  • 210 a Warszawa c WSEiZ d 2013
  • 215 a 50 s. b il. c 30 cm
  • 225 a Wydział Zarządzania x Kierunek: Ergonomia x Bezpieczeństwo i Higiena Pracy
  • 300 a Praca podyplomowa
  • 600 a Ergonomia, Bezpieczeństwo i Higiena Pracy 2013
  • 820 a 153 b PZ/113

Dublin Core

Egzemplarze

  • Sygnatura: PZ/113
  • Lokalizacja egzemplarza: Czytelnia