Ocena ryzyka zawodowego na stanowisku kucharza w restauracji Arigator
Description
- Author/supervisor:
- IRZYCKA, Kinga Maria
- GÓRSKA, E. promotor
- Title: Ocena ryzyka zawodowego na stanowisku kucharza w restauracji Arigator
- Place and date of defense: Warszawa WSEiZ 2018
- Department and direction: Wydział Inżynierii i Zarządzania Kierunek: Ergonomia Bezpieczeństwo i Higiena Pracy
- Physical description: 39 s. il. 30 cm
- Thesis type: Praca podyplomowa
MARC
- 001 a MOL828 n MOL828-364
- 002 b 1 f a
- 100 1 IRZYCKA, Kinga Maria
- 100 1 GÓRSKA, E. promotor
- 200 a Ocena ryzyka zawodowego na stanowisku kucharza w restauracji Arigator
- 201 f Kinga Maria Irzycka, promotor E. Górska
- 210 a Warszawa c WSEiZ d 2018
- 215 a 39 s. b il. c 30 cm
- 225 a Wydział Inżynierii i Zarządzania x Kierunek: Ergonomia x Bezpieczeństwo i Higiena Pracy
- 300 a Praca podyplomowa
- 600 a Ergonomia, Bezpieczeństwo i Higiena Pracy 2018
- 820 a 364 b PZ/198
Dublin Core
Indexes
- Author:
- Signature: PZ/198
- Date: 2018
- Title: Ocena ryzyka zawodowego na stanowisku kucharza w restauracji Arigator
- Place of publication: Warszawa
- Key words: Ergonomia, Bezpieczeństwo i Higiena Pracy 2018
Copies
To be able to borrow a book, you must have a reader card
- Signature: PZ/198
- Copy location: Czytelnia